Çağlar Söyüncü resmen Fenerbahçe’de

Fenerbahçe transferlere devam ediyor. Sarı - lacivertliler bir süre önce görüşmelere başlandığını duyurduğu Çağlar Söyüncü’nün transferini resmen açıkladı.

Çağlar Söyüncü resmen Fenerbahçe’de

Trendyol Süper Lig’de liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe, devre arası transflerine devam ediyor. Daha önce İtalyan efsane Leonardo Bonucci ve Milan’dan Rade Krunic’i kadrosuna katan sarı – lacivertliler Çağlar Söyüncü transferini de tamamladı.

Atletico Madrid’de forma giyen milli oyuncu Çağlar Söyüncü, sezonun ikinci yarısında Fenerbahçe forması giyecek. Sarı – lacivertliler transferi resmen açıkladı.

İmzaların atılmasının ardından ilk röportajını veren Çağlar Söyüncü;

“Burada olmaktan dolayı mutluluk ve heyecan duyuyorum. Bir an önce takıma katılmak istiyorum ve elimden geleni yapıp, takıma ve camiama yardım etmek istiyorum. Kulübümüzün de benim de hedeflerim şampiyonluk ve kupalar kazanmak. Zaten buraya beni bağlayan da bu oldu. Güzel bir takımımız var. Sabırsızlıkla aralarına katılmayı bekliyorum. Süper Lig’de de ilk deneyimim olacak. Bunun için de ayrıca heyecanlıyım” dedi.

Çağlar Söyüncü’nün kariyeri

Altınordu’da gösterdiği performansla adını duyurmayı başaran Çağlar, 2016 yılında yaklaşık 8 milyon Euro karşılığında Almanya’nın Freiburg takımına transfer oldu. 2018’e kadar burada boy gösteren başarılı savunmacı İngiliz ekiplerinin dikkatini çekti. 2018 yılında Leicester City yaklaşık 21 milyon Euro karşılığında Çağlar ile sözleşme imzaladı.

Exit mobile version