Canlı izle! İsviçre Kamerun TRT canlı maç izle! Kesintisiz Dünya Kupası heyecanı

Dünya Kupası G grubunda bugün saat 13:00’da İsviçre ile Kamerun karşılaşıyor. Maç TRT kanalından naklen ve kesintisiz yayınlanıyor. İsviçre Kamerin maçını internetten canlı izle.

Dünya Kupası G grubunda bugün saat 13:00’da İsviçre ile Kamerun karşılaşıyor. Maç TRT kanalından naklen ve kesintisiz yayınlanıyor. İsviçre Kamerin maçını internetten canlı izle.

FIFA sıralamasında İsviçre 15 Kamerun 43. Sırada bulunuyor. Dünya Kupası’nda 5 kez şampiyon olan, hikayesi bol Brezilya İsviçre ile Kamerun’un yer aldığı grupta. Dolayısıyla grupta gözler ayın zamanda Brezilya’da olacak.

İsviçre Kamerun canlı izle

İsviçre'den Xhaka ve Kamerun'dan Chuopo-Moting her zaman taraftarların favorisi değildi. Artık artık takımları onlara bağlı.

İsviçre kaptanı Granit Xhaka, Arsenal için bu sezon Premier Lig'de öne çıkan oyunculardan biri oldu. Bu sezon çok daha popüler olan oyuncu, şimdiden daha fazla gol attı (4), önceki üç sezonda attığından daha fazla. Bir zamanlar Arsenal taraftarları için eleştiri konusu olan oyun kurucu, adı artık büyük hayran kitlesine sahip.

Önceki yıllarda, İsviçre milli takımındaki performansları her zaman kulübünün performanslarından daha iyi olmuştur. Geçen yıl Euro 2020'de son 16'da Fransa'yı yendikleri maçta çeyrek finale çıkmalarında etkili oldu.

Bu kez İsviçreli taraftarlar, Xhaka'nın kulüp formunu Dünya Kupası'na taşıyabileceğini umuyor.

Murat Yakın'ın ekibi, Afrikalı rakiplerine karşı oynadıkları açılış maçını kazanarak başarılı bir turnuvanın temellerini atmaya can atacak.

Yeterince tatmin edici olmayan bir eleme performansıyla İsviçre, Katar 2022 Dünya Kupası'nda iz bırakmaya çalışacak.

İsviçre, 1934, 1938 ve 1954'te üç Dünya Kupası çeyrek finalinde yer aldı, bu yüzden son sekize ulaşmalarından bu yana bir uzun süre geçti. En son 2018 ve 2014'te Son 16'ya kadar gelmelerine rağmen, yolculukları her iki durumda da bu aşamada sona erdi.

Murat Yakın'ın ekibi, Afrikalı rakiplerine karşı oynadıkları açılış maçını kazanarak başarılı bir turnuvanın temellerini atmaya can atıyor.

Canlı izle! İsviçre Kamerun TRT canlı maç izle! Kesintisiz Dünya Kupası heyecanıGünün diğer maçları

Saat 16 / Uruguay – Güney Kore

Saat 19 / Portekiz – Gana

Saat 22 / Brezilya – Sırbistan

Maç nerede oynanıyor, kim yönetiyor?

Karşılaşma Al Wakrah’taki Al Janoub Stadı’nda oynanıyor. Mücadeleyi Arjantinli hakem F. Tello yönetiyor.

Exit mobile version