Chelsea Brighton canlı maç izle! Taraftarium24 Selçuksports şifresiz seyret

Chelsea Brighton canlı maç izle! Taraftarium24 Selçuksports şifresiz seyret

Chelsea Brighton canlı maç izle! Taraftarium24 Selçuksports şifresiz seyret. Chelsea, Wolverhampton’a deplasmanda 1-0 mağlup oldu ve son 4 maçta sadece 2 puan toplayarak 11. sıraya geriledi. Ayrıca, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid’e 2-0 kaybettiler. Bu hafta Brighton’ı konuk edecekler ve Armando Broja, Thiago Silva, Kalidou Koulibaly ve Cesar Azpilicueta sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyebilirler. Brighton ise son hafta Tottenham’a 2-1 yenilerek 5 maçlık yenilmezlik serisini sonlandırdı. Avrupa yarışında geri düşmemek için bu maçı kazanmaları gerekiyor. Adam Lallana ve Jeremy Sarmiento’nun sakatlıkları devam ediyor.

Chelsea Brighton canlı maç izle

Chelsea son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla ligin üst sıralarından uzaklaşmaya başladı. Frank Lampard yönetimindeki takım son 4 maçta sadece 2 puan alarak 11. sıraya kadar geriledi. Özellikle hücum hattında yaşanan sıkıntılar nedeniyle gol atmakta zorlanan Chelsea, son olarak Wolverhampton deplasmanında 1-0 mağlup oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de Real Madrid karşısında dezavantajlı bir skorla sahadan ayrılan Chelsea, lige odaklanmak zorunda kaldı. Bu hafta evinde Brighton’ı konuk edecek olan Chelsea’de Armando Broja, Thiago Silva, Kalidou Koulibaly ve Cesar Azpilicueta’nın sakatlıkları bulunuyor.

Taraftarium24 Selçuksports şifresiz seyret

Chelsea’nin muhtemel kadrosunda ise Kepa Arrizabalaga, Reece James, Cesar Azpilicueta, Wesley Fofana, Marc Cucurella, Enzo Perez, Mason Mount, Mateo Kovacic, Raheem Sterling, Kai Havertz ve Joao Felix yer alacak.

Brighton ise geçtiğimiz hafta Tottenham deplasmanında mağlup oldu ve 5 maçlık yenilmezlik serisine son verdi. Premier Lig’de 14. sırada yer alan Brighton, Avrupa yarışında geriye düşmemek için Chelsea karşısında puan veya puanlar arayacak. Ancak takımın yıldızları Adam Lallana ve Jeremy Sarmiento sakatlıkları nedeniyle takımda yer alamayacak.

Exit mobile version