Chelsea Liverpool maçı canlı izle! Premier Lig Kral Bozguncu kaçak Selçuksport Taraftarium canlı maç izleme

Chelsea Liverpool maçı canlı izle! Premier Lig Kral Bozguncu kaçak Selçuksport Taraftarium canlı maç izleme. Premir Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam Chelsea Stamford Bridge’te Liverpool’u konuk ediyor.

Chelsea Liverpool maçı canlı izle

İngiltere Premir Lig’de bu akşam dev bir maç var. Chelsea ile Liverpool kozlarını paylaşıyor.  Futbolseverleirn büyük bir merakla beklediği karşılaşmayı, Anthony Taylor ve yardımcıları yönetiyor. Mücadele beIN Sports 3 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

CHELSEA – LİVERPOOL MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Chelsea Liverpool maçı canlı izle! Premier Lig Kral Bozguncu kaçak Selçuksport Taraftarium canlı maç izleme

Öne çıkan detaylar

Chelsea ile Liverpool arasındaki son beş resmi maçta da kazanan çıkmadı (5B). Kırmızılar, tarihinde hiçbir rakibiyle üst üste altı kez berabere kalmazken; Maviler bunu en son 1956 senesinde yaşadı (vs Burnley).

Chelsea’ye konuk olduğu son dört Premier Lig maçını kaybetmeyen Liverpool (2G 2B), daha önce üst üste beş Stamford Bridge ziyaretinden puan çıkaramadı.

Bu sezon iç sahada beş Premier Lig maçında gol atamayan Chelsea, lig tarihinde sadece 1994/95 (6) ve 2020/21’i (6) daha yüksek sayıyla tamamaldı. Londra ekibi, Opta’nın bu alanda detaylı veriye sahip olduğu 1997/98’den bu yana en düşük gole çevirme yüzdesinde kaldığı sezonu yaşıyor (yüzde 8).

2023 takvim senesinde çıktığı 11 Premier Lig maçının beşini kaybeden Liverpool (4G 2B), 2022’nin tamamında aldığı mağlubiyet sayısını şimdiden geride bıraktı (24G 7B 4M).

Premier Lig’de daha önce Chelsea formasını giymiş oyuncular arasında Londra ekibine Mohamed Salah’tan (4) daha fazla gol atan tek isim Kevin De Bruyne (5).

 

Exit mobile version