Chelsea Manchester City maçı canlı izle! Premier Lig Chelsea Manchester City maçı beIN Sports canlı şifresiz izleme linki

Chelsea Manchester City maçı canlı izle! Premier Lig Chelsea Manchester City maçı beIN Sports canlı şifresiz izleme linki. Premier Lig’de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Bu gece Chelsea, Stamford Bridge Stadyumu’nda Manchester City ile karşı karşıya geliyor.

Chelsea Manchester City maçı canlı izle

İngiltere Premier League’in 19. haftasında iki dev kulüp Chelsea ile Manchester City kozlarını paylaşıyor. Zorlu karşılaşmayı Paul Tierney ve yardımcıları Constantine Hatzidakis, Neil Davies yönetiyor. Chelsea Manchester City maçı beIN SPORTS 3 ekranlarından naklen yayınlanıyor.

CHELSEA MANCHESTER CİTY MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

Graham Potter ile inişli çıkışlı bir grafik çizen Londra ekibi evinde galibiyeti ararken, Manchester City ise zirveyle arasındaki puan farkını kapatmak istiyor.

Chelsea Manchester City maçı canlı izle! Premier Lig Chelsea Manchester City maçı beIN Sports canlı şifresiz izleme linki

Chelsea ile Manchester City bu akşam 158. kez karşı karşıya geliyor. Geride kalan 157 karşılaşmanın 62’sini Chelsea kazanırken, 57’sini Man City kazandı. İki takım arasındaki 38 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Öne çıkan detaylar

Premier Lig’de Manchester City’yi ağırladığı son iki maçı kaybeden Chelsea, daha önce iç sahada sadece Blackburn ve Arsenal’den üst üste üç mağlubiyet aldı.

2021/22’de Chelsea ile oynadığı iki Premier Lig maçını da kazanan Manchester City, rakibi karşısında sadece bir kez üç karşılaşmalık galibiyet serisi yaşadı.

Manchester City, son 10 takvim yılında oynadığı ilk Premier Lig maçını kazanırken; son iki galibiyetini Chelsea ve Arsenal karşısında aldı.

Manchester City formasıyla Premier Lig’de çıktığı 225 maçta 91 gol atan Chelsea forveti Raheem Sterling, bu dönemden önce City’ye rakip olduğu son dört karşılaşmada dört gole katkıda bulunmuştu.

Manchester City formasıyla Premier Lig deplasmanlarında çıktığı altı maçta yedi gol atan Erling Haaland, Londra takımlarına konuk olduğu ilk karşılaşmada West Ham ağlarına iki gol bıraktı.

Chelsea Manchester City maçı iddaa oranları

Chelsea: 3.92

Manchester City: 1.54

Beraberlik: 3.37

Exit mobile version