Chelsea Southampton maçı şifresiz izle! Taraftarium24 Premier Lig Chelsea Southampton maçı selçuksport canlı izle

Chelsea Southampton maçı şifresiz izle! Taraftarium24 Premier Lig Chelsea Southampton maçı selçuksport canlı izle. Premier Lig’de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Bu akşam Chelsea, Stamford Bridge Stadyumu’nda Southampton’ı konuk ediyor.

Chelsea Southampton maçı şifresiz izle

İngiltere Premier Lig’in 24. haftasında Chelsea ile Southampton karşı karşıya geliyor. Futbolseverlerin merakla beklediği mücadeleyi tecrübeli hakem David Coote ve yardımcıları yönetiyor. Chelsea – Southampton karşılaşması beIN SPORTS 2 ekranlarından naklen yayınlanıyor.

CHELSEA – SOUTHAMPTON MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Chelsea Southampton maçı şifresiz izle! Taraftarium24 Premier Lig Chelsea Southampton maçı selçuksport canlı izle

Öne çıkan detaylar

Southampton ile oynadığı son lig maçını 2-1 kaybeden Chelsea, en son Aralık 1993’te rakibinden üst üste iki mağlubiyet aldı.

Sezonun ilk yarısında Chelsea’yi 2-1 mağlup eden Southampton, 1987/88’den bu yana ilk kez rakibi karşısında lig dublesi yapmayı hedefliyor.

Son üç Premier Lig maçından beraberlikle ayrılan Chelsea, daha uzun bir seriyi en son 2006/07’nin son beş karşılaşmasında yaşadı.

Premier Lig’deki son 28 maçında sadece bir kez gole kapama yapan Southampton, gol yemediği tek karşılaşmayı Ekim 2022’de Bournemouth ile oynadı (1-0).

Premier Lig’de Southampton’a karşı ilk 11 çıktığı beş maçta beş golde payı bulunan Mason Mount (4 gol & 1 asist), sadece Norwich karşısında daha yüksek bir sayıya ulaştı (7).

Chelsea Southampton maçı iddaa oranları

Chelsea: 1.22

Southampton: 7.13

Beraberlik: 4.16

Exit mobile version