Club Brugge Benfica maçı muhtemel 11’ler! Club Brugge Benfica Şampiyonlar Ligi maçı iddaa oranları

Club Brugge Benfica maçı muhtemel 11’ler! Club Brugge Benfica Şampiyonlar Ligi maçı iddaa oranları. Şampiyonlar Ligi’nde rekabet kıyasıya devam ediyor. Bu gece Club Brugge, Jan Breydelstadion Stadı’nda Benfica’yı konuk ediyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin son 16 turunda Club Brugge ile Benfica karşı karşıya gelecek. 23.00’da başlayacak  olan zorlu mücadeleyi tecrübeli İtalyan hakem Davide Massa ve yardımcıları yönetecek. Futbolseverlerin merakla beklediği Club Brugge – Benfica maçı EXXEN’de naklen yayınlanacak.

Club Brugge Benfica maçı muhtemel 11’ler

Club Brugge: Mignolet, Mechele, Hendry, Odoi, Rits, Onyedika, Sowah, Vanaken, Buchanan, Lang.

Benfica: Vlachodimos, Grimaldo, Antonio Silva, Otamendi, Bah, Chiquinho, Florentino, Neres, Joao Mario, Aursnes, Guedes.

CLUB BRUGGE – BENFİCA MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Club Brugge Benfica maçı muhtemel 11’ler! Club Brugge Benfica Şampiyonlar Ligi maçı iddaa oranları

Club Brugge, Portekiz ekibi Porto’nun lider olduğu B Grubu’ndan ikinci olarak bir üst tura yükselmişti. Benfica ise Fransız ekip Paris Saint-Germain’i geride bırakarak H Grubu’nu lider olarak tamamlamıştı.

Öne çıkan detaylar

Benfica’ya tarihinde ilk kez rakip olmaya hazırlanan Club Brugge, bu sezon Portekiz temsilcilerinden Porto ile oynadığı iki maçın birini 4-0 kazanırken rövanşı aynı skorla kaybetti.

Club Brugge, daha önce Portekiz takımlarıyla oynadığı beş Avrupa kupası maçının dördünü kaybetti (1G).

Belçika takımlarıyla oynadığı 14 Avrupa kupası maçının sadece birini kaybeden Benfica (9G 4B), tek mağlubiyetini Anderlecht deplasmanında aldı (Ağustos 2004).

Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde üç galibiyet alan Club Brugge, Kupa 1 tarihinde sadece 1977/78’i daha yüksek bir sayıyla tamamladı (5G).

Şampiyonlar Ligi’nde yedi maçtır kaybetmeyen (4G 3B) ve son iki karşılaşmadan galip ayrılan Benfica, 2005/06’dan bu yana üst üste üç galibiyet alamıyor.

Club Brugge Teknik Direktörü Scott Parker, Şampiyonlar Ligi tarihinde yabancı bir takımın başında görev yapan üçüncü İngiliz olacak (Bobby Robson; Porto ve PSV & Gary Neville; Valencia).

Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde önde kaptığı (rakip kaleden itibaren ilk 40 metre) toplar sonucunda en fazla şut çeken (14) ve gol atan (5) takım Benfica.

Club Brugge Benfica maçı iddaa oranları

Club Brugge: 3.80

Benfica: 1.59

Beraberlik: 3.21

Exit mobile version