Crystal Palace Liverpool maçı şifresiz izle! Selçuksport Crystal Palace Liverpool maçı taraftarium24 canlı şifresiz izle

Crystal Palace Liverpool maçı şifresiz izle! Selçuksport Crystal Palace Liverpool maçı taraftarium24 canlı şifresiz izle. Premier Lig’de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Bu akşam Crystal Palace, Selhurst Park ‘ta Liverpool’u konuk ediyor.

Crystal Palace Liverpool maçı şifresiz izle

İngiltere Premier Lig’in 25. haftasında Crystal Palace ile Liverpool karşı karşıya geliyor. Futbolseverlerin merakla beklediği mücadeleyi tecrübeli hakem Darren England ve yardımcıları yönetiyor. Zorlu Crystal Palace – Liverpool maçı beIN Sports ekranlarından naklen yayınlanıyor.

CRYSTAL PALACE – LİVERPOOL MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Crystal Palace Liverpool maçı şifresiz izle! Selçuksport Crystal Palace Liverpool maçı taraftarium24 canlı şifresiz izle

Liverpool, ligde oynadığı son maçta Newcastle United deplasmanından 2-0’lık galibiyet ile ayrılmıştı. Crystal Palace ise Brentford deplasmanında 1-1’lik sonuç yakalamıştı.

Öne çıkan detaylar

Bu sezon Liverpool ile oynadığı Premier Lig maçını 1-1 tamamlayan Crystal Palace, 2014/15’ten bu yana bir sezondaki iki karşılaşmadan da puan çıkaramıyor.

Crystal Palace’a konuk olduğu son yedi Premier Lig maçını kazanan Liverpool, lig tarihinde sadece Norwich deplasmanında üst üste sekiz galibiyet aldı (1995-2021 arasında).

Bu sezon Premier Lig’de hiçbir takım ilk golü yediği maçlarda Crystal Palace’tan daha fazla galibiyet alamadı (4). Liverpool ise bu süreçte açılışını yaptığı karşılaşmalarda puan bırakmayan tek ekip (8/8).

Premier Lig’in 2022/23 sezonunda kontrataklar sonucunda en fazla şut çeken takım Liverpool ancak Kırmızılar bu şekilde kalesine en fazla şut gelen ekip konumunda (21).

Premier Lig’de görev yaptığı son iki maçta da gol atan Cody Gakpo, bu sezon üst üste üç karşılaşmada fileleri havalandıran ilk Liverpool oyuncusu olmak istiyor.

Exit mobile version