Crystal Palace Man City maçı canlı şifresiz izle! Taraftarium Selçuksport Golvartv bedava kaçak maç izleme linki

Crystal Palace Man City maçı canlı şifresiz izle! Taraftarium Selçuksport Golvartv bedava kaçak maç izleme linki. Premier Lig’de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Bu akşam Crystal Palace, Selhurst Park’ta Manchester City’yi konuk ediyor.

Crystal Palace Man City maçı canlı şifresiz izle

İngiltere Premier Lig’in 27. Haftasında Crystal Palace ile Man City karşı karıya geliyor. Zorlu müsabakayı, Robert Jones ve yardımcıları yönetiyor. Crystal Palace – Manchester City karşılaşması beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanıyor.

CRYSTAL PALACE – MANCHESTER CİTY MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Crystal Palace Man City maçı canlı şifresiz izle! Taraftarium Selçuksport Golvartv bedava kaçak maç izleme linki

Crystal Palace ile Man City bu akşam 53. Kez karşı karşıya geliyor. Geride kalan 52 karşılaşmanın 28’ini Man City kazanırken, 12’sini Crystal Palaca kazandı. İkili arasındaki 12 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.

Öne çıkan detaylar

Manchester City’yi konuk ettiği son yedi Premier Lig maçını kazanamayan Crystal Palace (2B 5M), son üç karşılaşmada gol sevinci yaşayamadı.

Crystal Palace ile oynadığı son dört Premier Lig maçının ilk yarısında gol atamayan Manchester City, bu rakibi karşısındaki son dokuz golünü de ikinci 45 dakikalarda kaydetti.

Premier Lig’deki son dokuz maçını kazanamayan Crystal Palace (5B 4M), ligde devam eden en uzun seriyi sona erdirmek istiyor.

Son iki Premier Lig maçında isabetli şut çekemeyen Crystal Palace, Opta’nın bu alanda detaylı veriye sahip olduğu 2003/04’ten bu yana üst üste üç karşılaşmayı isabetsiz geçen ilk takım olma tehlikesi yaşıyor.

Bu sezon Crystal Palace ile oynadığı Premier Lig maçında hat-trick yapan Erling Haaland, Emmanuel Adebayor’un (2007/08 vs Derby) ardından aynı rakibi karşısında tek sezondaki iki karşılaşmada da bunu başaran ikinci isim olabilir.

Exit mobile version