Dursun Özbek’ten Beşiktaş ve Fenerbahçe’ye: Kedi uzanamadığı ciğere murdar der

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Sarı-Kırmızılıların kazandığı Süper Lig şampiyonluğu sonrası ezeli rakipleri Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin açıklamalarına yanıt verdi.

Dursun Özbek’ten Beşiktaş ve Fenerbahçe’ye: Kedi uzanamadığı ciğere murdar der

Dursun Özbek, “Galatasaray’ın başarısını değersizleştirmeleri yanlış. Ama şimdi oradan besleniyorlar. Bu söylemlerden besleniyorlar. Tabii onlar da taraftarlarına karşı mahcup oldular. Beşiktaş da Fenerbahçe de şampiyonlukta iddialıydı. Ama olamayınca; yani kedi uzanamadığı ciğere murdar dermiş! Bu atasözünü ben icat etmedim. Bu atasözü senelerden beri olan olaylar çerçevesinde baktığın zaman kabul gören bir atasözü” ifadelerini kullandı.

‘G.SARAY’I MI ALKIŞLAYACAKLAR?’

Başkan Özbek, “Deprem felaketinden hepimiz etkilendik. Ligin süreç içindeki durumundan herkes aynı seviyede etkilendi. Yani biz bütün maçları sırasının üzerinde oynadık da Beşiktaş veya Fenerbahçe depremden dolayı aralara mı gitti? Hayır. Biz de araya gittik, onlar da gitti. Yani koşullar eşit, koşullarda bir şey yok. Ama ben onların söylemini de doğal karşılıyorum. Şimdi ne diyecekler yani? Galatasaray’ı alkışlamalarını isterdim, hatta bunu da belirttim ama Galatasaray’ı mı alkışlayacaklar?” dedi.

Exit mobile version