Dusan Tadic: Ancak birlik olursak şampiyon olabiliriz

Fenerbahçe'nin yeni transferi Sırp yıldız Dusan Tadic, şampiyonluk için takım olarak birlikte hareket etmeleri gerektiğini söyledi.

Dusan Tadic: Ancak birlik olursak şampiyon olabiliriz

Fenerbahçe’nin yeni transferi Sırp yıldız Dusan Tadic, Fenerbahçe Televizyonu’nda yayınlanan Günün Röportajı programına konuk oldu.

Sözlerine Türkçe “Teşekkürler” diyerek başlayan yıldız oyuncu, “Çok güzel duygular hissediyordum. Bu ailenin bir parçası olduğum için çok mutlu oldum. İmza atmadan önce de Başkanımıza karşı, Yönetim Kurulu Üyemize Selahattin Baki’ye ve Sportif Direktörümüz Mario Branco’ya karşı çok iyi duygular hissetmiştim. Buraya geldikten sonra oyuncularla ve teknik heyetle tanıştım. Tesisleri gördüm. Daha da mutlu oldum. Taraftarlarımızın önüne çıkmak ve onlarla bir şeyler kazanabilmek için sabırsızlanıyorum” dedi.

“ŞAMPİYON OLMAK İÇİN EN ÖNEMLİ ŞEY…”

Tadic, gelecek sezon için ile ilgili “Duygu çok önemli. Özellikle taraftarlarla aramızda bağ kurmamız çok önemli. Bizim onlara, onların bize ihtiyacı var. Bu vesileyle taraftarlarımıza mesaj vermek istiyorum. Şampiyon olmak için en önemli şey birlikte olmak. İyi anlarda da kötü anlarda da birlik olmak gerekiyor. Ancak böyle şampiyonluk gelir. Ancak birlik olursak şampiyon olabiliriz” değerlendirmesinde bulundu.

“UMARIM DZEKO’YU GOL KRALI YAPABİLİRİM”

Fenerbahçe’nin Boşnak golcüsü Edin Dzeko ile ilgili de konuşan Tadic “Edin Dzeko’nun burada olması benim için iyi bir göstergeydi ki, bu yıl bu kulübün özel bir şeyler inşa etmesinin göstergesiydi. Zaten onu tanıyordum, sonrasında bana mesaj da attı. İyi bir insan ve harika bir oyuncu olduğunu biliyordum. Tanışınca da bizzat görme imkanınız oluyor. Onun bir arkadaşı ve aynı zamanda takım arkadaşım olduğum için çok mutluyum. Bizim için en önemli olan Fenerbahçe’yi başarılı yapabilmemiz, Fenerbahçe’de başarılı olabilmemiz. Umarım bu sezon onu da gol kralı yapabilirim” ifadelerini kullandı.

“OLMAMASI GEREKEN BİR DURUM”

Fenerbahçe’nin dokuz yıldır şampiyonluk yaşayamaması ile ilgili de konuşan Tadic, şunları söyledi:
“Yarıştığımız tüm kulvarlarda şampiyon olmayı hedefliyoruz. Çünkü biz Fenerbahçe’yiz. Bunu talep etmemiz gerekiyor. Bu bazen mümkün olur bazen olmaz ama bizim için en önemlisi Türkiye ligini kazanmak çünkü Fenerbahçe gibi bir takımın 9 yıldır şampiyon olamaması, olmaması gereken bir durum. Bunu başkanımız, yönetimimiz, taraftarlarımız, kulübümüz… Herkesin hem buna ihtiyacı var hem de hak ediyor. Bizim bunu onlara vermemiz gerekiyor. Her gün çok çalışmalıyız, her şeyi yapmalıyız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Umarım sezon sonu geldiğinde bunu hem hak etmiş hem de kazanmış oluruz.”

Exit mobile version