Ermenistan Galler canlı maç izle! Euro 2024 şifresiz canlı yayın bilgisi

Ermenistan Galler canlı maç izle! Euro 2024 şifresiz canlı yayın bilgisi

Ermenistan Galler canlı maç izle! Euro 2024 şifresiz canlı yayın bilgisine göz atın. Armenistan ve Galler, Euro 2024 eleme kampanyalarının kritik bir aşamasında karşı karşıya geliyorlar.

Ermenistan Galler canlı maç izle

Galler, geçtiğimiz uluslararası kampa Hırvatistan’ı büyük bir skorla yenerek, Almanya’da düzenlenecek finallere katılmak için sadece iki galibiyet uzaklıkta bulunuyor. Galler’in yapması gereken, bugün Ermenistan’ı ve Salı günü Cardiff’te Türkiye’yi yenmek​​.

Maçın başlama saati, Birleşik Krallık zamanı ile öğleden sonra 2’dir. Ermenistan’ın kadrosunda Chancharevich, Arutiunian, Haroyan, Calisir, Tiknizyan, Spertsyan, Bichakhchyan, Iwu, Dashyan, Zelarayan ve Ranos bulunuyor. Galler ise Ward, Roberts, Rodon, Mepham, Davies, J.James, Wilson, Ampadu, Williams, Brooks ve Moore ile sahada yer alıyor​​.

Ermenistan, Galler ile daha önceki üç maçta yenilgi yüzü görmemiş (bir galibiyet, iki beraberlik). Galler’in Ermenistan’a karşı deplasmanda oynadığı tek maç, 2001 yılında yapılan bir Dünya Kupası elemesi olup, bu maç 2-2 beraberlikle sonuçlanmıştı. Bu eleme kampanyasında daha önce Galler’i yenen Ermenistan, tek bir kampanyada bir ulusa karşı hem evinde hem de deplasmanda galibiyet almayı hedefliyor.

Maç Kadroları

Form Durumları

Canlı Yayın Seçenekleri

Exit mobile version