Eskişehirspor kümes düşürmenin kaldırılmasını istiyor

Eskişehirspor kümes düşürmenin kaldırılmasını istiyor

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca, küme düşmenin düşmelerini beklediklerini kaydederek, “Eskişehirspor tarihinde ilk defa amatör kümeye düştü. Bu üzüntüyü yaşattığımız için taraftarımızdan özür dileriz. Türkiye’de deprem sonrasında oluşan durum nedeniyle bir hata oluştu” dedi.
Koca, çevresi, “Bizim grubumuzdan 3 takım küme düştü, yan grup 2 takım, diğer grup 1 takım küme düştü. Biz bunun eksikliğini dile getirdik. Lig bitince mücadelemizi masada sürdürmeye devam ettik. Küme düşen takım başkanları ile bir dilekçe hazırlayıp TFF’ Süper Lig, kulüpler birliği ile görüştük ve yükselmelerini sağladık. Bu hafta kararının açıklanacağını düşünüyorum.

kalıcı gelire önem verilecek
Eskişehirspor’un daha güçlü kulüp olması için sistem kurma yaparak kalıcı gelirlerin yatışlarını artıracaklarının cennetteki beraberliği Erken Koca, “Tesislerimizde ana sürünün yanına 2 halı saha yapılacak. Cenneti 10 yıllığına kiralamak isteyenler var. İyi de ücret veriyorlar. Ancak biz artık kalıcı gelirlere yönelmek istiyoruz. Sıcak para hemen harcanabiliyor. Günü kurtarmak yerine geleceği kurtaracağız” dedi.

Exit mobile version