Everton Arsenal maçı canlı şifresiz izle! Taraftaitum24 Eveerton Arsenal maçı selçuksport canlı şifresiz izleme linki

Everton Arsenal maçı canlı şifresiz izle! Taraftaitum24 Eveerton Arsenal maçı selçuksport canlı şifresiz izleme linki. Premier Lig’de kıyasıya rekabet devam ediyor. Bugün Everton, Goodison Park’ta lider Arsenal’i konuk ediyor.

Everton Arsenal maçı canlı şifresiz izle

İngiltere Premier Lig’in 22. haftasında Everton ile Arsenal karşı karşıya geliyor. Futbolseverleirn büyük bir merakla beklediği mücadeleyi tecrübeli hakem David Coote yönetiyor. Zorlu Everton – Arsenal maçı beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanıyor.

EVERTON – ARSENAL MAÇININ CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Everton Arsenal maçı canlı şifresiz izle! Taraftaitum24 Eveerton Arsenal maçı selçuksport canlı şifresiz izleme linki

Everton ile Arsenal bugün 208. kez karşı karşıya geliyor. Geride kalan 207 karşılaşmanın 104’ünü Arsenal kazanırken 60’ını Everton kazandı. İki takım arasındaki 43 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.

Öne çıkan detaylar

Arsenal ile oynadığı son dört Premier Lig maçının üçünü kazanan Everton (1M), daha önceki 26 karşılaşmada aldığı galibiyet sayısını yakaladı (3G 7B 16M).

Bugüne kadar Everton ile oynadığı 202 lig maçının 99’unu kazanan Arsenal (43B 60M), İngiltere ligleri tarihinde bir rakibi karşısında 100 galibiyet alan ilk takım olmak istiyor.

Premier Lig’deki son sekiz maçını kazanamayan Everton (2B 6M), daha uzun bir galibiyet hasretini en son Ağustos-Ekim 1994 arasındaki 12 karşılaşmalık süreçte yaşadı.

Deplasmanda oynadığı son üç lig maçını iki farklı skorlarla kazanan Arsenal, Ekim 1953’ten bu yana üst üste dört dış saha galibiyetini 2+ farkla aldığı bir süreç geçirmedi.

Bu sezon Premier Lig’de en fazla deplasman golü atan Arsenal oyuncusu olan Martin Odegaard (6), son üç dış saha karşılaşmasında da gol sevinci yaşadı.

Everton Arsenal maçı iddaa oranları

Everton: 6.68

Arsenal: 1.24

Beraberlik: 4.09

İki takım arasında, sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Arsenal, 2-0’lık üstünlükle kazandı. Everton, rövanş maçında kazanmak için elinden geleni yapmayı hedefliyor.

Exit mobile version