Everton Brentford maçı şifresiz izle! Premier Lig Taraftarium24 Sselçuksport Golvartv canlı maç izle

Everton Brentford maçı şifresiz izle! Premier Lig Taraftarium24 Sselçuksport Golvartv canlı maç izle. Premier Lig’de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Bu akşam Everton, Goodison Park’ta Brentford’u konuk ediyor.

Everton Brentford maçı şifresiz izle

İngiltere Premier Lig’in 27. Haftasında Everton ile Brentford kozlarını paylaşıyor. Karşılaşmayı tecrübeli hakem Simon Hooper ve yardımcıları yönetiyor. Zorlu Everton – Brentford maçı beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanıyor.

EVERTON – BRENTFORD MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Everton Brentford maçı şifresiz izle! Premier Lig Taraftarium24 Sselçuksport Golvartv canlı maç izle

Öne çıkan detaylar

Brentford’u konuk ettiği son lig maçını 3-2 kaybeden Everton, bu rekabette daha önce üst üste iki iç saha mağlubiyeti almadı.

Everton ile oynadığı üç Premier Lig maçında mağlubiyet almayan Brentford (2G 1B), sadece West Ham karşısında daha fazla puan topladı (9).

Bu sezon Premier Lig’de kontrataklar sonucunda en fazla gol yiyen takım Everton (8), bu şekilde Brentford’dan (5) daha fazla gol bulan tek ekip Manchester United (7).

Bu sezon Premier Lig’de en fazla gol atan oyuncusu West Ham (Jarrod Bowen) ile birlikte en düşük sayıya sahip iki takımdan biri Everton (4; Demarai Gray).

Premier Lig’de çıktığı son altı maçta üç gol atan Brentford orta sahası Mathias Jensen, daha önceki 49 karşılaşmada sadece bir gol sevinci yaşamıştı.

Exit mobile version