Everton Newcastle maç özeti izle goller ve geniş özet

Everton Newcastle maç özeti izle goller ve geniş özet

Premier Lig’de Üst Sıraları İlgilendiren Maçta Newcastle United, Konuk Olduğu Everton Takımını 4-1 Mağlup Etti. Everton Newcastle maç özeti izle.

Newcastle United, Premier Lig’de üst sıraları yakından ilgilendiren maçta konuk olduğu Everton takımını 4-1 mağlup etti. Büyük çekişmenin yaşandığı maçta tam 5 gol vardı. Callum attığı 2 golle Newcastle United’ı sırtlayan isim oldu. Maçın 28 ve 75. dakikalarında 2 gol birden atan Callum Wilson takımına büyük katkı sağladı. Newcastle takımında Joelinton 72’de Jacob Murphy de 81. dakikada attıkları gollerle galibiyete büyük katkı sundular. Ev sahibi Everton’ın tek golünü Dwight McNeil 80. dakikada kaydetti.

Everton Newcastle maç özeti izle

Newcastle United’ın galibiyetinde en büyük pay sahipleri arasında Callum Wilson yer aldı. Attığı 2 golle takımına büyük katkı sağlayan Wilson, maçın 28 ve 75. dakikalarında fileleri havalandırdı. Callum Wilson, bu sezon Newcastle United formasıyla 9 gol atmış oldu. İngiltere Premier Lig’in en başarılı golcülerinden biri olan Wilson, takımının üst sıralarda yer almasında büyük rol oynuyor.

Newcastle United, Son Yılların En Formda Sezonlarından Biri

Newcastle United, son yılların en formda sezonlarından birini geçiriyor. 38 maçta 19 galibiyet, 5 beraberlik ve 14 mağlubiyetle 62 puan toplayan Newcastle, İngiltere Premier Lig’de 3. sırada yer alıyor. Özellikle son haftalarda üst üste aldığı galibiyetlerle dikkat çeken Newcastle United, ligdeki iddiasını sürdürüyor.

Everton Düşme Hattında

Everton, İngiltere Premier Lig’de son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla düşme hattına yaklaştı. Newcastle United karşısında da istediği sonucu alamayan Everton, 38 maçta 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 24 mağlubiyetle 28 puan toplayarak ligde 19. sırada yer aldı. Ligde kalma mücadelesi veren Everton, son haftalarda alacağı puanlarla düşme hattından kurtulmayı hedefliyor.

Newcastle United, Premier Lig’de üst sıraları ilgilendiren önemli bir maçta konuk olduğu Everton takımını 4-1 mağlup etti. Callum Wilson’un attığı 2 golle galibiyete uzanan Newcastle United, son yılların en formda sezonlarından birini geçiriyor. Everton ise düşme hattından kurtulmak için son haftalarda alacağı puanlarla mücadele etmeye devam edecek.

Exit mobile version