Fatih Karagümrük Beşiktaş canlı maç izle! Taraftarium24 Selçuk Sports şifresiz yayın linki

Fatih Karagümrük Beşiktaş canlı maç izle! Fatih Karagümrük – Beşiktaş Maçı Heyecanı Başlıyor. Maçta ilk 11’ler belli olurken iki takımın da karşılaşmaya nasıl başlayacağı merak konusu. Trendyol Süper Lig’in 1. hafta müsabakasında futbolseverlerin merakla beklediği Fatih Karagümrük ile Beşiktaş maçı yaklaşıyor. Bu önemli karşılaşma öncesi ilk 11’ler de belli oldu.

Fatih Karagümrük Beşiktaş canlı maç izle

Fatih Karagümrük ile Beşiktaş, Süper Lig’de toplamda 15. kez karşı karşıya geliyor. İki takım arasında oynanan son maç 1-1’lik skorla sonuçlandı. Bu karşılaşma, iki takımın da lige nasıl bir başlangıç yapacağını gösterecek. Özellikle transfer döneminde kadrosunu güçlendiren Beşiktaş’ın, Fatih Karagümrük karşısında nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu. Maçın canlı yayını ve sonuçları için beIN Sports 1 kanalını takip edebilirsiniz.

Maçın Detayları:

İlk 11’ler:

Takımlar Arasında Süper Lig’deki Durum: Fatih Karagümrük ile Beşiktaş, Süper Lig’de toplamda 15. kez karşılaşacak. Geride kalan 14 maçta Beşiktaş 9 kez galip gelirken, Fatih Karagümrük 2 kez kazandı. 3 maç ise beraberlikle sonuçlandı. İki takım arasında oynanan son maç 1-1’lik skorla tamamlandı.

Fatih Karagümrük Beşiktaş canlı maç izle! Taraftarium24 Selçuk Sports şifresiz yayın linki

Transfer Haberleri: Beşiktaş, yeni sezon öncesi transferde aktif oldu. Arthur Masuaku’nun bonservisini alırken, Jean Onana, Daniel Amartey, Ante Rebic, Emrecan Bulut ve Alex Oxlade-Chamberlain’i kadrosuna kattı. Ancak Roman Saiss, Nathon Redmond ve Welinton ile yollarını ayırdı. Genç kaleci Emre Bilgin ise 1 yıllığına Fatih Karagümrük’e kiralandı.

Fatih Karagümrük ise geçen sezon 7. sırada tamamladıktan sonra kadrosundaki önemli isimlerle yollarını ayırdı. Yeni transferler arasında Emre Bilgin, Furkan Beklevic, Matias Dituro, Marcus Rohden, Frederic Veseli, Ryan Mendes ve Can Keleş bulunuyor.

Maçın Hakemi: Fatih Karagümrük – Beşiktaş maçını Erkan Özdamar yönetecek. Yardımcı hakemler Abdullah Bora Özkara ve Serkan Ok olacak. Dördüncü hakem ise Yiğit Arslan.

Bu heyecan dolu maçı kaçırmamanızı tavsiye ederiz. İki takımın da lige nasıl bir başlangıç yapacağı merak konusu.

Exit mobile version