Fatih Terim Alina Boz ve Umut Evirgen’in düğününde nikah şahidi oldu

Fatih Terim Alina Boz ve Umut Evirgen’in düğününde nikah şahidi oldu

Fatih Terim Alina Boz ve Umut Evirgen’in düğününde nikah şahidi oldu. Fatih Terim ile birlikte ünlü oyuncu Özge Özpirinçci de şahitlik yapacak.

Alina Boz ve Umut Evirgen’in Düğününde Ünlü Şahitler

Alina Boz ve Umut Evirgen, 5 aylık beraberliklerini nikah masasına taşıyarak bu akşam evleniyorlar. Çift, düğünlerini Sarıyer’de demirli olan Halas 71 adlı teknede gerçekleştirecek. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in kıyacağı nikah töreninde, ünlü isimler Özge Özpirinçci ve Fatih Terim’in nikah şahidi olacağı konuşuluyor.

Düğün Detayları ve Şahitler

Özge Özpirinçci’nin Açıklamaları

Özge Özpirinçci, basına yaptığı açıklamada nikah şahidi olacağına dair duyumlar aldığını ve herhangi bir görev için hazır olduğunu belirtti. Alina Boz’u sektörden tanıdığını ve onun ailelerine katılmasından dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Necip Memili’nin Yorumları

Necip Memili ise, çiftin mutluluğunun kendileri için önemli olduğunu ve bu özel anı birlikte yaşamanın keyifli olduğunu dile getirdi. Evlilikle ilgili tavsiyelerde bulunmadıklarını, ancak çiftin heyecanını eğlenceli bulduklarını ve mutlu olduklarını söyledi.

Bu özel günde, Alina Boz ve Umut Evirgen’in mutluluğu, ünlü isimlerin katılımıyla daha da anlamlı hale geliyor. Nikah töreni, sektörden tanıdık yüzlerin yanı sıra, çiftin yakın dostlarının da katılımıyla renklenecek.

Exit mobile version