Fenerbahçe Ankaragücü canlı maç izle! Şifresiz Taraftarium24 Selçuksports canlı seyret FB A.Gücü

Fenerbahçe Ankaragücü canlı maç izle! Şifresiz Taraftarium24 Selçuksports canlı seyret FB A.Gücü

Fenerbahçe Ankaragücü canlı maç izle! Şifresiz Taraftarium24 Selçuksports canlı seyret. Fenerbahçe, MKE Ankaragücü ile Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında bugün sahasında karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, son maçta VavaCars Fatih Karagümrük’ü mağlup ederek lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını 6’ya indirdi. Ancak, bugünkü maçta 6 oyuncusundan yararlanamayacaklar, ve 7 oyuncu da sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Müsabaka saat 20.30’da başlayacak ve Atilla Karaoğlan yönetecek. Ankaragücü, son zamanlarda çıkışa geçti ve Trabzonspor’u Ziraat Türkiye Kupası’nda eleyerek yarı finale yükseldi. Ancak, ligdeki son 3 dış saha maçını kaybettiler ve Fenerbahçe karşısında puan veya puanlar almak istiyorlar. Sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe, Ankara’da 3-0 kazanmıştı.

Fenerbahçe Ankaragücü canlı maç izle

Maç izleme platformları son yıllarda oldukça popüler hale geldi. Özellikle spor tutkunları için herhangi bir maçı canlı olarak izlemek, heyecan dozu yüksek anlar yaşamak ve takımını desteklemek oldukça önemli. Bu bağlamda, Fenerbahçe Ankaragücü canlı maç izleme seçenekleri arasında Taraftarium24 ve Selçuksports gibi platformlar tercih edilebilir.

Fenerbahçe – MKE Ankaragücü maçı, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında bugün Ülker Stadı’nda oynanacak. Ligde son olarak VavaCars Fatih Karagümrük’ü deplasmanda mağlup eden sarı-lacivertliler, lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını 6’ya indirmişti. Bu sezon şampiyonluğa oynayan Fenerbahçe, MKE Ankaragücü karşısında üç puan alarak zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek istiyor.

Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan Lincoln Henrique, Joshua King ve Luan Peres’in yanı sıra sarı kart cezalısı Ferdi Kadıoğlu da MKE Ankaragücü maçında forma giyemeyecek. Bunun yanı sıra Michy Batshuayi, Jayden Oosterwolde ve Altay Bayındır da sağlık sorunları nedeniyle maçta yer alamayabilirler.

Taraftarium24 ve Selçuksports gibi online platformlar, kullanıcılarına farklı liglerdeki maçları canlı olarak izleme imkanı sunar. Bu platformlar sayesinde, Fenerbahçe Ankaragücü maçını da canlı olarak takip etmek mümkündür. Bu platformların avantajları arasında kesintisiz yayın deneyimi, HD kalitesinde görüntü ve ses, farklı dil seçenekleri gibi özellikler yer alır. Böylece kullanıcılar, istedikleri zaman istedikleri yerden maçları canlı olarak izleyebilirler.

Sonuç olarak, Taraftarium24 ve Selçuksports gibi maç izleme platformları, spor tutkunları için büyük bir kolaylık sağlar. Fenerbahçe Ankaragücü maçını canlı olarak izlemek isteyenler için bu platformlar güvenilir ve kaliteli bir seçenektir. Kullanıcılar, sadece birkaç tıklama ile maçları canlı olarak takip edebilir ve takımlarına destek olabilirler.

Maç kadroları

Fenerbahçe: İrfan, Osayi-Samuel, Samet, Szalai, Alioski, İsmail, Zajc, Arda, Rossi, Valencia, Serdar.

Ankaragücü: Gökhan, Kevin, Atakan, Nihad, Kitsiou, Lamine, Taylan, Hanousek, Emre, Zahid, Sowe.

Fenerbahçe’de ayrıca 7 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Bright Osayi-Samuel, Miha Zajc, Emre Mor, Willian Arao ve Enner Valencia, MKE Ankaragücü maçında kart görmeleri halinde Medipol Başakşehir karşılaşmasında takımlarını yalnız bırakacaklar.

MKE Ankaragücü ise teknik direktörlüğe Tolunay Kafkas’ın gelmesiyle çıkışa geçti. Ziraat Türkiye Kupası’nda Trabzonspor’u eleyerek yarı finale yükselen Ankaragücü, ligde de geçen hafta İstanbulspor’u 3-2 yenerek taraftarlarını mutlu etti. Küme düşme hattının 4 puan üstünde 28 puanla 14. sırada yer alan Ankaragücü, Fenerbahçe karşısında puan veya puanlar alarak ligde kalma mücadelesinde avantaj sağlamayı hedefliyor.

Şifresiz Taraftarium24 Selçuksports canlı seyret

Fenerbahçe’nin muhtemel 11’i ise şu şekilde oluşabilir: Altay Bayındır (İrfan Can Eğirbayat), Bright Osayi-Samuel, Samet Çetin, Attila Szalai, Ezgjan Alioski, Willian Arao, Arda Güler, Miha Zajc, Diego Rossi, Enner Valencia, Diego Costa.

Bu zorlu maçta, Fenerbahçe taraftarı takımını desteklemek için Ülker Stadı’nda olacak. Maçın hakemi Atilla Karaoğlan olacak ve mücadele saat 20.30’da başlayacak. Maç beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Maç öncesi istatistikler

Exit mobile version