Fenerbahçe Ankaragücü maç özeti izle 2-1! YouTube Fener Ankaragücü özet izle

Fenerbahçe Ankaragücü maç özeti izle 2-1! YouTube Fener Ankaragücü özet izle

Fenerbahçe Süper Ligin 29. Haftasında konuk ettiği Ankaragücü’nü 2-1 mağlup etti. Büyük çekişmeye sahne olan maçta bir de penaltı golü vardı. Fenerbahçe Ankaragücü maç özeti izle. Fenerbahçe Ankaragücü maçı heyecan dolu bir rekabetle geçti ve Fenerbahçe’nin 2-1’lik galibiyeti ile sona erdi. Maç özetini YouTube’da izleyerek oyunun heyecanını yeniden yaşayabilirsiniz.

Fenerbahçe Ankaragücü maç özeti izle

Büyük çekişmeye sahne olan maçta ilk yarı golsüz geçildi. Karşılaşmada düğüm son 10 dakikada çözüldü.

Başkent ekibi 80. Dakikada Ali Sowe ile öne geçti.

Dakikalar 87’yi gösterirken çalan penaltı düdüğünde beyaz noktanın başına geçen Enner Valencia topu filelerle buluşturdu.

Maçın uzatma anlarında Miguel Crespo ile bir gol daha bulan Fenerbahçe böylelikle zirve takibini sürdürmüş oldu.

Süper Lig’de 66 puanla Galatasaray lider durumda. Onu 60 puanlı Fenerbahçe takip ediyor. Ligin üçüncü sırasında 55 puanlı Beşiktaş var.

Maç kadrosu

Fenerbahçe: İrfan, Osayi-Samuel, Samet, Szalai, Alioski, İsmail, Zajc, Arda, Rossi, Valencia, Serdar.

Ankaragücü: Gökhan, Kevin, Atakan, Nihad, Kitsiou, Lamine, Taylan, Hanousek, Emre, Zahid, Sowe.

Maç Özeti

Maç büyük bir rekabetle geçti ve ilk yarı golsüz sona erdi. Düğüm son 10 dakikada çözüldü. Ankaragücü, 80. dakikada Ali Sowe’nin golü ile öne geçti. Fenerbahçe, 87. dakikada Enner Valencia’nın penaltı golü ile beraberliği sağladı. Maçın uzatma dakikalarında Miguel Crespo bir gol daha buldu ve Fenerbahçe zirve takibini sürdürdü.

Süper Lig Puan Durumu

Şu anda Galatasaray, 66 puanla Süper Lig lideri durumunda. İkinci sıradaki Fenerbahçe 60 puanla takip ediyor. Üçüncü sıraya 55 puanla Beşiktaş yerleşmiş durumda.

Exit mobile version