Fenerbahçe Antalyaspor canlı yayın maç kadroları ve istatistikler

Fenerbahçe Antalyaspor canlı yayın maç kadroları ve istatistikler

Fenerbahçe Antalyaspor canlı yayın maç kadroları ve istatistikler sizlerle. Fenerbahçe Antalyaspor maçını canlı izle. Süper Lig’in 36. haftasında Fenerbahçe, evinde Antalyaspor’u ağırlıyor. Fenerbahçe, şampiyonluk iddiasını sürdürmek için zorlu bir mücadele verecek. Aynı zamanda dikkatler, MKE Ankaragücü ile Galatasaray arasındaki maça da çevrilecek. Fenerbahçe, en azından gelecek haftaya şampiyonluk iddiasını taşımak istiyor ve Antalyaspor’u yenmeyi hedefliyor.

Fenerbahçe Antalyaspor maçını canlı izle

Fenerbahçe’nin son haftalarda savunmada bazı zorluklar yaşadığı ancak forvet hattının formda olduğu belirtiliyor. Michy Batshuayi sakatlığını atlattıktan sonra etkili performans sergiledi ve Enner Valencia da golcülüğüyle dikkat çekti.

Fenerbahçe-Antalyaspor maçı saat 20.00’de başlayacak ve Bein Sports 2, TOD TV ve Beinconnect platformunda canlı olarak yayınlanacak.

Geçmiş rekabetlerde Fenerbahçe’nin son altı maçta birer beraberlik ve galibiyet aldığı belirtiliyor. Antalyaspor ise son üç maçta Fenerbahçe karşısında 4 puan topladı.

Fenerbahçe’nin son 17 maçının sadece birinde kalesini gole kapatabildiği ve Antalyaspor’un İstanbul takımlarına karşı son altı maçında sadece bir galibiyet aldığı bilgileri paylaşılıyor.

Fenerbahçe’nin daha önce Antalyaspor’a karşı 2-1 kazandığı maçı ise salı günü oynamış olduğu ve Süper Lig’de salı günleri oynadığı sekiz maçın sadece birini kaybettiği ifade ediliyor.

Maç kadroları

Fenerbahçe ilk 11: İrfan Can Eğribayat, Ferdi-Samet-Szalai-Peres, Arao, Arda-Zajc-İrfan Can Kahveci, Valencia-Batshuayi.

Antalyaspor ilk 11: Helton, Bünyamin, Emrecan, Veysel, Güray, Erdal Rakip, Fernando, Fredy, Larsson, Doğukan, Haji Wright.

Exit mobile version