Fenerbahçe Konyaspor maçı canlı şifresiz izle! Taraftarium24 Fenerbahçe Konyaspor maçı selçuksport canlı izleme linki

Fenerbahçe Konyaspor maçı canlı şifresiz izle! Taraftarium24 Fenerbahçe Konyaspor maçı selçuksport canlı izleme linki. Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam Fenerbahçe, Ülker Stadyumu’nda Konyaspor’u konuk ediyor.

Fenerbahçe Konyaspor maçı canlı şifresiz izle

Süper Toto Süper Lig’in 23. haftasında Fenerbahçe ile Konyaspor karşı karşıya geliyor. Futbolseverlerin merakla beklediği mücadeleyi Halil Umut Meler ve yardımcıları yönetiyor. Zorlu Fenerbahçe – Konyaspor maçı beIN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanıyor.

FENERBAHÇE – KONYASPOR MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Fenerbahçe Konyaspor maçı canlı şifresiz izle! Taraftarium24 Fenerbahçe Konyaspor maçı selçuksport canlı izleme linki

Jorge Jesus yönetimindeki sarı-lacivertliler, haftaya 45 puanla 2. sırada giriyor. İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Konyaspor, 1-0’lık üstünlükle kazanmıştı.

Öne çıkan detaylar

Konyaspor’u ağırladığı son dört Süper Lig maçının ikisini kazanabilen Fenerbahçe (2G 1B 1M), daha önceki 17 karşılaşmanın sadece birinde puan bırakmıştı (16G 1B).

Fenerbahçe ile oynadığı son altı Süper Lig maçının dördünü kazanan Konyaspor (2M), bu galibiyetlerin üçünde kalesini gole kapadı. Sezonun ilk yarısındaki mücadeleyi 1-0 kazanan Konya ekibi, sarı-lacivertliler karşısında ilk kez lig dublesi yapmayı hedefliyor.

Bu sezon evinde oynadığı 11 Süper Lig maçının beşinde 4+ gol atan Fenerbahçe (5G), en son 2013/14 sezonunda Ersun Yanal yönetiminde daha yüksek bir sayıya ulaştı (6 maç).

İstanbul takımlarına konuk olduğu son altı Süper Lig maçında üst üste iki kez aynı sonucu almayan Konyaspor (1G 2B 3M), son karşılaşmada İstanbul Başakşehir’e 2-0 mağlup oldu. Yeşil-beyazlılar, İstanbul deplasmanlarında üst üste iki yenilgi aldığı son dönemdeki ikinci mağlubiyetini Fenerbahçe’den aldı (Mart 2022).

Süper Lig’deki son dört maçını kaybeden Konyaspor, kulüp tarihinin en uzun mağlubiyet serisini yaşadığı Ocak-Şubat 2008 arasındaki süreçten (6M) bu yana üst üste 5+ karşılaşma kaybetmedi. Son üç maçında gol atamayan Konya temsilcisi, en son küme düştüğü 2010/11’de daha uzun bir kuraklık yaşadı (5 maç).

Dünya Kupası arasının sona erdiği Aralık 2022’den bu yana Süper Lig’de en fazla topa sahip olan (%63) ve net gol pozisyonuna giren (28) takım Fenerbahçe. Bu süreçte kalesine en az şut gelen takım Konyaspor (79) ancak bu şutların yüzde 16’sı gole dönüştü ve sadece Kayserispor (yüzde 17) ve Alanyaspor (yüzde 17.5) daha yüksek bir yüzdeye sahip.

Bu sezon Süper Lig’de en fazla önde top kapan (220) ve bu şekilde en fazla gol atan (7) takım Fenerbahçe. Konyaspor ise önde kaptığı toplar sonucunda en az şut çeken takım (14) ve bu şekilde sadece bir gol bulabildi.

Fenerbahçe Konyaspor maçı iddaa oranları

Fenerbahçe: 1.33

Konyaspor: 5.53

Beraberlik: 4.01

Exit mobile version