Fenerbahçe Merkezefendi canlı basketol maç izle şifresiz. Maç hangi kanalda saat kaçta?

Fenerbahçe Merkezefendi canlı basketol maç izle şifresiz. Maç hangi kanalda saat kaçta?

Fenerbahçe Merkezefendi canlı basketol maç izle şifresiz. Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2022-23 sezonu 26. hafta maçında Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket’i Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda konuk edecek. Maç hangi kanalda saat kaçta?

Fenerbahçe Merkezefendi canlı basketol maç izle şifresiz

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, bu maç öncesinde Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde oynadığı son mücadelesinde Türk Telekom’a 83-72 yenilerek beşinci mağlubiyetini almıştı. Ancak takımın yıldız oyuncusu Johnathan Motley, 25 sayı ve 7 ribaund ile iyi bir performans sergiledi. Fenerbahçe Beko’nun EuroLeague normal sezonunu 19 galibiyet ve 15 yenilgiyle 8. sırada tamamlamasının ardından, takım Olympiakos ile Playoff turunda karşılaşacak.

Rakip takım Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket’in kadrosunda ise Xavier Rathan, Andrew Harrison, Nikolaos Rogkavopoulos, Tomasz Gielo, Johnny Hamilton gibi isimler yer alıyor. Takımın son maçında Xavier Rathan 26, Altan Erol 22 sayı üretirken, takım son dört maçında mağlubiyetle ayrılmıştı. İki takım arasındaki ilk yarı mücadelesinde ise ev sahibi takım, 80-77’lik skorla kazanmıştı.

Maç biletleri, Passo internet sitesinden temin edilebilirken, maç gününde 5, 6 ve 7. kategoriye ait biletler 7-12 yaş aralığındaki taraftarlara ücretsiz olarak sunulacak. 7 yaş ve altındaki taraftarların ise bilet teminine ihtiyaçları bulunmuyor.

Son olarak, takımların istatistikleri incelendiğinde Fenerbahçe Beko’nun, toplam sayı, serbest atış, asist, top çalma ve blok kategorilerinde rakibinden daha iyi olduğu görülüyor. Ancak, rakip takım Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket, 2 sayı, 3 sayı ve ribaund kategorilerinde Fenerbahçe Beko’dan daha iyi istatistiklere sahip.

Maç hangi kanalda saat kaçta?

Maç, bugün (21 Nisan Cuma) saat 19:00’da başlayacak ve beIN Sports tarafından canlı yayınlanacak. Fenerbahçe Beko son maçında Kızılyıldız’a 91-89 mağlup oldu ve EuroLeague normal sezonunu 8. sırada tamamladı. Rakip takım, bu sezon Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde oynadığı 25 maçta 10 galibiyet elde etti. Son dört maçında mağlubiyetle ayrılan Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket, son olarak Tofaş’a 88-95 yenildi.

Exit mobile version