Fenerbahçe Sivasspor canlı izle Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçı Taraftarium24 Selçuksports izle

Fenerbahçe Sivasspor canlı izle Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçı Taraftarium24 Selçuksports izle

Fenerbahçe Sivasspor canlı izle Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçı Taraftarium24 Selçuksports izle. Fenerbahçe ve Sivasspor, bu akşam Türkiye Kupası için Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde karşı karşıya geliyor. Maç saat 20.30’da başlayacak ve A Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak​1​​2​.

Fenerbahçe Sivasspor canlı izle

Futbol severler, maçı A Spor kanalından canlı ve şifresiz olarak izleyebilirler​4​. Her iki takımın da bu önemli maçta neler yapacakları büyük bir merak konusu. Bu heyecan dolu mücadeleyi kaçırmayın! Karşılaşma saat 20:30’da başlıyor.

Fenerbahçe ile Sivasspor arasında gerçekleşecek olan Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçını canlı izleyebilirsiniz. Çeşitli web sitelerinde bu maçı canlı olarak takip edebilirsiniz. Taraftarium24 ve Selçuksports gibi platformlar, genellikle canlı spor yayınları sunan siteler arasındadır ve bu maçın canlı yayınını bulabilirsiniz.

Maç kadroları

Fenerbahçe’nin 11’i İrfan, Ferdi, Samet, Szalai, Peres, Arao, Zajc, İrfan Can, Arda, Valencia, Batshuayi olacak. Sivasspor’un ise 11’i Ali Şaşal, Robin Yalçın, Caner, Goutas, Uğur, Cofie, Ulvestad, Charisis, Saiz, Gradel, James şeklinde olacak​3​.

Exit mobile version