Fenerbahçe Sivasspor maç özeti izle goller ve geniş özet Türkiye Kupası

Fenerbahçe Sivasspor maç özeti izle goller ve geniş özet Türkiye Kupası

Fenerbahçe Sivasspor maç özeti izle goller ve geniş özet. Türkiye Kupası finalisti belli oldu. Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ikinci maçında son şampiyon Sivasspor’u konuk ettiği karşılaşmada final biletini kaptı. Kanarya, 0-0’ın rövanşında taraftarı önünde Yiğidolar’ı Ferdi Kadıoğlu, Michy Batshuayi ve Joshua King’in golleriyle 3-0 yıktı ve kupaya 1 adım daha yaklaştı.

Fenerbahçe Sivasspor maç özeti izle

Süper Lig’de bitime iki maç kala Galatasaray’ın 5 puan gerisinde olan Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası’nda moral buldu. Kanarya, yarı final rövanşında Sivasspor’u konuk etti. Deplasmanda oynanan ilk maçtan 0-0 berabere ayrılan Sarı Lacivertliler, taraftarı önünde oynadığı mücadeleyi kazanmayı başardı.

Mücadelenin ilk yarısı golsüz geçerken, ikinci devrede goller ardı ardına geldi. 47. dakikada Ferdi Kadıoğlu, dengeyi bozarak maçın ilk golünü attı. 59. dakikada ise golcüler sahneye çıktı. Enner Valencia’nın asistinde Batshuayi, tek vuruşla fileleri havalandırarak farkı 2’ye çıkardı. 85. dakikada ise bu kez Batshuayi pas verdi ve Joshua King skoru belirleyen golü attı: 3-0.

Ankaragücü-Başakşehir galibiyle…

Rahat bir skorla maçı kazanan Sarı Lacivertliler, final biletini alan ilk takım oldu. Fenerbahçe’nin finaldeki rakibi, yarın akşam oynanacak MKE Ankaragücü-Başakşehir maçının ardından belli olacak.

Fenerbahçe, ikinci maçta gösterdiği kararlılık ve kalitesiyle Sivasspor’u mağlup ederek final biletini hak ettiğini kanıtladı. Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanma yolunda bir adım daha atan Kanarya, finaldeki rakibini belirlemek için kalan yarı final maçının sonucunu heyecanla bekleyecek.

Exit mobile version