Fenerbahçe transferde bombaları üst üste patlatacak: 3 isim sırada!

Fenerbahçe transferde hareketli günler geçirmeye devam ediyor. Sarı-lacivertli ekip, 3 oyuncunun transferinde daha sona yaklaştı.

Fenerbahçe transferde bombaları üst üste patlatacak: 3 isim sırada!

Fenerbahçe transferde hareketli günler geçiriyor. Ryan Kent, Edin Dzeko, Alexander Djiku, Sebastian Szymanski ve Umut Nayir, Fenerbahçe’ye katılan son isimler olmuştu. Sarı Kanarya, hayli hareketli bir yaz transfer dönemi geçiriyor.

Sarı-lacivertliler kısa süre içinde üç transferi daha açıklamaya hazırlanıyor.

Kaleye Dominik Livakovic, savunmaya Rodrigo Becao ve sağ beke Mert Müldür, Fenerbahçe yönetiminin üzerinde durduğu isimler oldu. Ali Koç ve kurmayları en kısa sürede bu üç futbolcuyu da duyurmayı hedefliyor.

Livakovic

Neredeyse iki aydır devam eden Fenerbahçe-Dinamo Zagreb arasındaki görüşmeler olumlu şekilde sonuçlandı.

Hırvat ekibinin 10 milyon Euro’luk serbest kalma bedelindeki ısrarı kırıldı. Fenerbahçe de 6 milyon Euro’luk teklifini 8’e çıkardı, ayrıca ‘bonus’ maddeleri koydu. Hırvat kaleci Dominik Livakovic imzaya gelecek.

Becao

Oluyor-olmuyor derken Fenerbahçe, Becao’yu da bitiriyor. Sassuolo’nun Merih Demiral’ın yerine düşündüğü Brezilyalı savunma oyuncusu, sarı-lacivertlileri seçti.

Bununla birlikte Udinese de 9 milyon Euro artı ‘bonus’lar karşılığı transfere izin verdi. ‘Bonus’ların 3 milyon Euro seviyesinde olduğu belirtiliyor.

Mert Müldür

Mert Müldür’ün temsilcisi Max Hagmayr, birkaç gündür İstanbul’da Fenerbahçe tarafıyla pazarlık yapıyor. Anlaşma büyük oranda sağlandı. Tek pürüz, 3 milyon Euro karşılığı anlaşılan Sassuolo’nun sonraki satıştan yüzde 15 pay istemesi. Fenerbahçe buna direniyor. Orta yolun bulunması bekleniyor.

Exit mobile version