Fenerbahçe VakıfBank canlı voleybol maçı izle! 13 Nisan Perşembe CEV Şampiyonlar Ligi

Fenerbahçe VakıfBank canlı voleybol maçı izle! 13 Nisan Perşembe CEV Şampiyonlar Ligi

Fenerbahçe VakıfBank canlı voleybol maçı izle! 13 Nisan Perşembe CEV Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında iki Türk takımı kozlarını paylaşıyor. Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi yarı finalinde rövanş maçına çıkıyor. Kanarya, ilk maçta VakıfBank’ı deplasmanda 3-0 mağlup etmişti. Bu akşam saat 19:00’da Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda gerçekleşecek olan maç Tivibu Spor’dan canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe VakıfBank canlı voleybol maçı izle

Fenerbahçe, her türlü galibiyetin yanı sıra 3-2’lik mağlubiyette de adını finale yazdıracak. Ancak, VakıfBank 3-0 ya da 3-1 kazanırsa, finale yükselecek takım altın sette belirlenecek.

Fenerbahçe Opet bu sezon VakıfBank ile toplamda dört kez karşılaştı. İki kez ligde, bir kez Şampiyonlar Kupası’nda ve bir kez de CEV Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etti. Takımımız bu maçların üçünden galip ayrıldı.

Sarı Melekler, taraftarlarının da desteğiyle rövanş maçından avantajlı bir skor elde etmeyi hedefliyor ve adını Torino’da düzenlenecek finale yazdırmak istiyor. Takımımızı bu önemli mücadelede desteklemeyi unutmayalım! Ancak karşılarındaki kolay bir rakip değil.

Exit mobile version