Fenerbahçe’de 7 ayrılık! Karar verildi

Transfer çalışmalarına devam eden Edin Dzeko ve Ryan Kent’in ardından Alexander Djiku’yu renklerine bağlayan Fenerbahçe’nin mevcut kadrosundaki yabancı oyuncu sayısı 16’ya yükseldi. Son günlerde konuşulan yabancı kaleci de takıma dahil olursa bu sayı 17’ye çıkacak. Sarı-Lacivertli ekibin kadrosunda, en fazla 14 yabancı oyuncu olması gerekiyor. Bu nedenle, bazı yıldızlara yol göründü. İşte detaylar...

Fenerbahçe’de 7 ayrılık! Karar verildi

Fenerbahçe’de transfer gündemin birinci sırasını koruyor.

Mevcut yabancılar içinde ayrılmasına kesin gözüyle bakılan tek isim olan Mbawana Samatta’nın sözleşmesi feshedildi. 30 yaşındakı futbolcu, Yunanistan’ın PAOK ekibi ile sözleşme imzalayacak. Sarı-lacivertliler bu transferle 2.75 milyon Euro maaş yükünden de kurtulmuş oldu.

King için son rapor

Fenerbahçe’de inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Norveçli oyuncu, istikrarlı bir görüntü ortaya koyamadı. İsmail Kartal’ın sezon başı kampı sonrasında King ile ilgili olumlu veya olumsuz raporu bekleniyor.

Pedro’ya İtalya’dan talipler

Fenerbahçe’de bir türlü istenileni veremeyen Joao Pedro’ya İtalyan kulüplerinden teklifler olduğu ifade ediliyor. Brezilyalı golcünün takımdan ayrılma ihtimali çok yüksek görünüyor.

Gustavo Brezilya’ya doğru

Takıma katıldığı ilk günden beri performansı beğenilmeyen Gustavo Henrique’nin de takımdan ayrılma ihtimali oldukça yüksek. Brezilyalı stoperin, ülkesine dönme ihtimaline kesin gözüyle bakılıyor.

Szalai’de imza an meselesi

Fenerbahçe’nin Macar stoperi Attila Szalai’nin 14 milyon Euro karşılığında Alman ekibi Union Berlin’e imza atması bekleniyor. Szalai’nin de önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak olan Berlin’e imza atmaya istekli olduğu aktarılıyor.

Arabistan yolcusu

Jorge Jesus’un Fenerbahçe’deyken beğendiği futbolculardan birisi olan Rossi’yi Suudi Arabistan’da da görmek istediği vurgulanıyor. Brezilyalı hoca, Al Hilal’in başına geçtikten sonra Rossi’yle ilgili Arap ekibinin transfer komitesine olumlu rapor verdi.

Jorge Jesus’un gözdesi

Willian Arao da tıpkı Rossi gibi Jorge Jesus’un gözdelerinden birisi… Kurt hoca Jorge Jesus, eski öğrencisiyle yeniden Arabistan’da buluşmayı amaçlıyor.

Exit mobile version