Fomget’e 3-1 mağlup olan ALG Spor, turu ikinci maçtan ayrıldı

Fomget'e 3-1 mağlup olan ALG Spor, turu ikinci maçtan ayrıldı

Gaziantep ALG Spor, TFF Kadınlar Futbol Süper Ligi Play Off yarı final ilk maçında başkent deplasmanında Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget’e 3-1 mağlup oldu.
TFF Kadınlar Futbol Süper Ligi Play-Off çeyrek finalinde Beşiktaş’ı saf dışı bırakan Gaziantep ALG Spor, Fatih Vatan’ı sınavlarda yarı finale yükselen Fomget ile Ankara’da karşılaştı. Osmanlı Stadyumunda yarı final ilk maçında ilk yarıyı Fomget 1-0 önde kapatırken ikinci yarıda daha fazlasını ortaya çıkaran bir oyun ortaya koyan Gaziantep ALG Spor, 52. dakikada Kipoyi ile karşılaşmasını sağladı. Ev sahibi Fomget 65 ve 90+3. Dakikalarda gollerle zorlu karşılaşmayı 3-1 galip bitirerek maçı skor elde eden taraf oldu. Yarı final ilk maçında mağlup olan Gaziantep ALG Spor, tur öncesi Beşiktaş maçı olduğu gibi ikinci maçı bırakırken rövanş maçı ise 20 Mayıs Cumartesi günü Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda oynanacak.

“Turu geçeceğimiz ülke”
Gaziantep ALG Spor genç antrenörü Salih Öner, çift ayaklı maçın onun olacağını belirterek, “Aslında iyi mücadele ettik, kazanmak için her şeyi yaptık ama rakibimiz puanı iyi kullandı. Taraftarlarımızın desteğiyle kazanıp finale çıkacağız. Tüm Gaziantepli taraftarlarımız haftaya Kalyon Stadyumuna bekliyorum” diye konuştu.

Exit mobile version