Fransa Avustralya canlı maç izle! TRT Dünya Kupası canlı izle

Dünya Kupası karşılaşmaları bütün hızıyla devam ederken bu akşam Fransa ile Avustralya D Grubu'nda karşılaşıyor. Grubun bugün oynanan diğer maçında Danimarka ile Tunus berabere kalmıştı dolayısıyla bu akşam yenen grupta liderliği yükselecek. TRT Dünya Kupası Fransa Avustralya maçını canlı izle.

Fransa Avustralya canlı maç izle! TRT Dünya Kupası canlı izle

Dünya Kupası karşılaşmaları bütün hızıyla devam ederken bu akşam Fransa ile Avustralya D Grubu'nda karşılaşıyor. Grubun bugün oynanan diğer maçında Danimarka ile Tunus berabere kalmıştı dolayısıyla bu akşam yenen grupta liderliği yükselecek. TRT Dünya Kupası Fransa Avustralya maçını canlı izle. Karşılaşma Al Wakrah şehrindeki 40 bin kişilik Al Janoub Stadyumu’nda oynanıyor.

Fransa Avustralya canlı maç izle

TRT canlı maç izleme imkanı sunan bir platformdur. Bu imkanı kullanarak, dilediğiniz maçı istediğiniz yerden izleyebilirsiniz. Ayrıca, maçın canlı olarak yayınlanacağı zamanı da belirleyebilirsiniz. Böylelikle, istediğiniz Dünya Kupası maçlarını kaçırmazsınız.

TRT canlı maç izlemek için en iyi yer! Bu sitede, tüm Türkiye'nin takımlarını canlı olarak izleyebilirsiniz. Ve daha iyi bir şey, bu hiçbir ücret gerektirmez! Sadece bir internet bağlantısına ihtiyacınız var, böylece herhangi bir yerden, herhangi bir zamanda maç izlemeye başlayabilirsiniz.

TRT Dünya Kupası canlı izle

Şimdi sizlere birkaç bilgi vermek istiyoruz. TRT'nin internet sitesini kullanarak, Türkiye'nin herhangi bir takımını canlı olarak izleyebilirsiniz. Ve ayrıca, bu sadece spor değil, aynı zamanda televizyon programlarını da izleyebilirsiniz. Yani, eğer bir maçı kaçırırsanız, hiç endişelenmeyin. Daha sonra izleyebilirsiniz. Bu siteyi kullanmak için hiçbir ücret gerekmez. Ve ayrıca, bu siteyi kullanarak, Türkiye'deki bütün takımların maçlarını ve Dünya Kupası karşılaşmalarını izleyebilirsiniz. 

Maç kadroları

Fransa sakatlık sıkıntılarını atlatmışa benziyor. Paul Pogba, N'Golo Kanté, Karim Benzema, Rafael Varane, Presnel Kimpembe ve Christopher Nkunku, Didier Deschamps heybetli 11'de yer alacak.

Genç bir hücum hattına sahip olan Fransa milil takımı 4-2-3-1 dizilimiyle oynayacak.

Fransa 11: Lloris; Pavard, Konate, Upamecano, L.Hernandez; Tchouameni, Rabiot; Dembele, Griezmann, Mbappe, Giroud.

Avustralya milli takımı Graham Arnold, eski Arsenal kalecisi Mat Ryan, Stoke City orta saha oyuncusu Harry Souttar, Celtic orta saha oyuncusu Aaron Mooy ve hırçın Mitchell Duke ile başlayarak deneyimli bir omurga oluşturdu.

Bu 11'in böylesine zorlu bir rakibi nasıl tehdit ettiğini tam olarak göreceğiz, ancak duran topların önemli olmasını bekliyoruz. 198 cm Souttar'ın 10 uluslararası maçta 6 golü var. Avustralya ne zaman bir korner atsa veya hücumda serbest vuruş kullansa odak noktası Scouttar olacak.

Australya 11: Ryan; Behich, Rowels, Souttar, Atkinson; Irvine, Mooy, McGree; Goodwin, Duke, Leckie.

Maçın analizi

Son Dünya Kupası şampiyonu Fransa, Kylian Mbappa, Antoine Griezmann ve Dayot Upamecano gibi dünyanın en iyi oyuncularından oluşan bir kadroya sahip. Ancak takım aynı zamanda, bir sakatlık mücadelesi veriyor (Karim Benzema, Paul Pogba, N'golo Kante).

Avustralya'nın Socceroos'u bu oyunda ve muhtemelen bu turnuvada oynayacakları her maçta zayıf olan taraf. Avrupa'nın en iyi liglerinden birinde mücadele eden sadece iki oyuncuları var, bu da Fransa'nın yıldızlarla dolu kadrosuyla kesin bir tezat oluşturuyor. Ancak onları hafife almayın. Asya Federasyonu'nda Birleşik Arap Emirlikleri'ni mağlup ederek, ardından Katar'da rekabet etme hakkı için konfederasyonlar arası bir play-off'ta Peru'yu penaltılarla yenerek Dünya Kupası'na giden en zor yollardan birini başarıyal geçtiler.

Exit mobile version