Fulham Tottenham maçı beIN SPORTS canlı izle! Fulham Tottenham maçı taraftarium canlı şifresiz selçuksport izle

Fulham Tottenham maçı beIN SPORTS canlı izle! Fulham Tottenham maçı taraftarium canlı şifresiz selçuksport izle. Premier Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu gece Fulham, Craven Cottage Stadyumu’nda Tottenham’ı konuk ediyor.

Fulham Tottenham maçı beIN SPORTS canlı izle

İngiltere Premier Lig’in 21. haftasında Fulham ile Tottenham karşı karşıya geliyor. Futbolseverlerin merakla beklediği mücadeleyi Paul Tierney ve yardımcıları yönetiyor. Fulham – Tottenham maçı beIN SPORTS 3 ekranlarından naklen yayınlanıyor.

FULHAM – TOTTENHAM MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

Fulham Tottenham maçı beIN SPORTS canlı izle! Fulham Tottenham maçı taraftarium canlı şifresiz selçuksport izle

Öne çıkan detaylar

Tottenham ile oynadığı son 14 Premier Lig maçının 12’sini kaybeden Fulham, bu süreçteki tek galibiyetini Mart 2013’te deplasmanda aldı.

Fulham’a konuk olduğu son altı lig maçını kazanan Tottenham, en üst lig tarihinde sadece Aston Villa deplasmanında üst üste yedi galibiyet alabildi.

Bu sezon Premier Lig’de 11 kafa golü atan Fulham, daha önce sadece 2010/11’de daha yüksek bir sayıya ulaştı.

Bu sezon Londra derbilerinde oynadığı dört maçta da gol atan Fulham santrforu Aleksandar Mitrovic, 2014/15’ten bu yana üst üste beş karşılaşmada fileleri havalandıran ilk isim olmak istiyor. Daha önce Arsenal ya da Tottenham forması giymeyen hiçbir oyuncu bu şekilde beş maçlık bir seri yakalayamadı.

Premier Lig tarihindeki Londra derbilerinde en fazla gol atan oyuncu Tottenham’ın yıldızı Harry Kane. İngiliz santrfor, Fulham’a rakip olduğu son beş lig maçının dördünde fileleri havalandırdı ancak boş geçtiği tek karşılaşma bu stattaydı.

Fulham Tottenham maçı iddaa oranları

Fulham: 2.78

Tottenham: 1.86

Beraberlik: 3.28

Exit mobile version