Fulham West Ham United maçı canlı şifresiz izle! Selçuksport Taraftarium24 Kral Bozguncu Premier Lig canlı şifresiz maç izleme linki

Fulham West Ham United maçı canlı şifresiz izle! Selçuksport Taraftarium24 Kral Bozguncu Premier Lig canlı şifresiz maç izleme linki

Fulham West Ham United maçı canlı şifresiz izle! Selçuksport Taraftarium24 Kral Bozguncu Premier Lig canlı şifresiz maç izleme linki. Premier Lig’de kıyasıya rekabet hızla devam ediyor. Bugün Fulham, West Ham United’ı konuk ediyor.

Fulham West Ham United maçı canlı şifresiz izle

Premier Lig’in 30. haftasında Fulham ile West Ham United kozlarını paylaşıyor. Futbolseverlerin merakla beklediği karşılaşmayı Jarred Gillett ve yardımcıları yönetiyor. Zorlu mücadele beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanıyor.

Öne çıkan detaylar

West Ham ile oynadığı son beş Premier Lig maçının dördünü kaybeden Fulham (1B), son galibiyetini 2014’te aldı.

West Ham’ın Premier Lig tarihinde en fazla deplasman galibiyeti aldığı rakibi Fulham (7G 2B 3M).

Deplasmanda oynadığı son 11 Premier Lig maçını kazanamayan ve bu süreçte gole kapama yapamayan West Ham (3B 8M), daha uzun bir galibiyet hasretini en son Aralık-Mayıs 2014 arasında Sam Allardyce yönetiminde yaşadı (12 maç).

Premier Lig’de görev yaptığı son maçta Bournemouth filelerini havalandıran Fulham orta sahası Andreas Pereira, en son Şubat 2017’de Granada forması giydiği dönemde üst üste iki karşılaşmada gol attı.

Fulham’a rakip olduğu son altı lig maçında beş golde pay sahibi olan Michail Antonio (4 gol & 1 asist), West Ham’ın bu sezon Fulham’ı 3-1 mağlup ettiği karşılaşmadaki son golünü kaydeden isimdi.

Exit mobile version