Galatasaray Büyükçekmece basketbol şifresiz canlı maç izle

Galatasaray Büyükçekmece basketbol şifresiz canlı maç izle

Galatasaray Nef, Onvo Büyükçekmece Basketbol ile karşılaşıyor. Galatasaray Büyükçekmece basketbol şifresiz canlı maç izle. Galatasaray Nef takımı, Onvo Büyükçekmece Basketbol ile oynayacağı mücadeleye hazırlanıyor. Takımımız, Büyükçekmece karşısında galibiyet arayacak ve son mağlubiyetini unutturmak isteyecek. Takımımız bu maçın ardından deplasmandaki Türk Telekom mücadelesine hazırlanacak.

Galatasaray Büyükçekmece basketbol şifresiz canlı maç izle

Galatasaray Nef, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 26. haftasında Onvo Büyükçekmece Basketbol ile karşı karşıya gelecek. Sinan Erdem Spor Salonu’nda 22 Nisan Cumartesi günü oynanacak olan mücadele saat 20.30’da başlayacak. Maç BeIN Sports 5’ten canlı olarak yayınlanacak. Takımımız, son Gaziantep Basketbol maçından mağlubiyetle ayrıldı. Ancak, Büyükçekmece karşısında parkeye galibiyetle dönmeyi hedefliyor.

Dylan Ennis Takımın En Skorer Oyuncusu

Dylan Ennis, Galatasaray Nef takımının ligdeki en skorer oyuncusu konumunda. 16.13 sayı ortalamasıyla, takımın en önemli silahlarından biri. Büyükçekmece karşısında da Ennis’in skorer performansı takımı galibiyete taşıyabilir.

Büyükçekmece Ekipleri Üç Maçını Kaybetti

Son üç maçını kaybeden Büyükçekmece ekibi, son olarak Bahçeşehir Koleji’ne 92-77 mağlup oldu. Jordon Crawford, rakip takımın en etkili ismi olarak göze çarpıyor. 18.96 sayı ortalamasıyla, Crawford da Galatasaray Nef savunması için ciddi bir tehdit oluşturacak. Ancak, Galatasaray Nef takımının tecrübeli savunması, Crawford’ın etkisini azaltmak için ellerinden geleni yapacak.

Exit mobile version