Galatasaray coşkusu altında yağmur yağmuru

Galatasaray coşkusu altında yağmur yağmuru

Galatasaray’ın amacınu Türkiye’nin beklediği gibi Kastamonu’da da sarı-kırmızılı taraftarlar, yağmuru dinelemeden coşkuyla kutladı.
Süper Lig’in 36. haftasında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Ankaragücü’nü 4-1 mağlup ederek sahasında oynayacağı Fenerbahçe derbisi şampiyonluğunu ilan etti. 23. vaadin garantilenmesinin ardından Kastamonu’da sarı-kırmızılı taraftarlar da yağmur yağmurunu dinlemeden, sokaklara çıkış kutlamaları yaptı. Galatasaray bayraklarıyla kent ziyaretçisi gelen taraftarlar, doyasıya eğlendi. Taraftarlar, meşaleler yakıp, tezahüratlar eşliğinde, müziklerle unutulmaz bir gece yaşattı.

“Okan hocamıza ve tüm futbolcularımıza teşekkür ederiz”
Kutlamalara katılan taraftar Ufuk Çifçi, “Kutlamalara Kastamonu’da katıldık. 23. Umudumuz. Tüm taraftarımızla, Okan hocamıza ve tüm futbolcularımıza teşekkür ederiz. Hayırlı olsun” dedi.

“Çok sevinçliyiz, çok mutluyuz”
Şampiyonluk sevincini dile getiren Hamdi Kendirci ise, “Bu akşam şampiyon olduk. Çok sevinçliyiz, çok mutluyuz. Teknik direktörlerimizi, futbolcularımızı ve tüm taraftarlarımızı tebrik ediyorum. En büyük cimbom” diye konuştu.
Taraftar olarak kutlamalara katılan Mehmet Kurt da, “Mutluyum, 3.yıldan sonra. Güzel kadro kurduk” muhafazasında bulundu.

Exit mobile version