Galatasaray Fenerbahçe maç özeti izle 3-0

Galatasaray Fenerbahçe maç özeti izle 3-0

Galatasaray Fenerbahçe maç özeti izle 3-0. Süper Lig’in 37. haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe’yi 3-0 yenen Galatasaray maç sonunda şampiyonluk kutlamalarını doyasıya yaşadı. Cimbom, konuk ettiği Fenerbahçe’yi Nicolo Zaniolo (2) ve Mauro Icardi’nin golleriyle 3-0 mağlup etti. Fenerbahçe’de Luan Peres, kırmızı kart gördü.

Galatasaray Fenerbahçe maç özeti izle 3-0

Süper Lig’in 37. haftasında Galatasaray, Fenerbahçe’yi 3-0 yendi. Maçta golleri 28. dakikada Nicolo Zaniolo, 71. dakikada Mauro Icardi ve 79. dakikada yine Zaniolo attı. Zaniolo, bu maçla kariyerinde ilk kez bir lig maçında iki gol atma başarısı gösterdi. Galatasaray’ın teknik direktörü Okan Buruk, son oynadıkları maçın kadrosunda 3 değişiklik yaparak maça çıktı. Fenerbahçe tarafında ise teknik direktör Jorge Jesus, son oynadıkları maçın kadrosunda sadece bir değişiklik yaptı.

Maçın sonunda Galatasaray, 23. şampiyonluğunu kutlamaya hazırlanıyor. Ayrıca maçta biri kırmızı, birkaçı sarı olmak üzere kartlar da çıktı. Fenerbahçe’de Luan Peres, kırmızı kart görürken, İrfan Can Kahveci ve Miha Zajc sarı kartla cezalandırıldı. Galatasaray’da ise Victor Nelsson sarı kart gördü.

Maçı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu tribünden takip etti. Ayrıca Galatasaray Kadın Basketbol Takımı’nın efsane isimlerinden Işıl Alben, aktif basketbol kariyerini sonlandırdığı için derbi öncesinde onurlandırıldı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç da maçı tribünden izledi. Fenerbahçe oyuncuları, eski futbolcu Yüksel Gündüz’ün vefatı sebebiyle maça siyah pazubantla çıktı.

Exit mobile version