Galatasaray Fenerbahçe maç saat kaçta hangi kanalda şifresiz yayınlanacak

Galatasaray Fenerbahçe maç saat kaçta hangi kanalda şifresiz yayınlanacak

Galatasaray Fenerbahçe maç saat kaçta hangi kanalda şifresiz yayınlanacak? Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray, şampiyonluğunu ilan etti ve 37. haftada Fenerbahçe ile karşılaşacak. Bu, tarihte iki takım arasında 397. kez karşı karşıya gelme anı olacak. 114 yıllık rekabette Fenerbahçe’nin galibiyet sayısında 148-126, gol sayısında ise 540-493 üstünlüğü bulunuyor​.

Bu karşılaşma, Nef Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak ve hakem Abdulkadir Bitigen tarafından yönetilecek​1​. Galatasaray, Süper Lig’de 36 haftada 26 galibiyet, dört beraberlik ve yenilgi ile toplamda 82 puan topladı ve Fenerbahçe’nin 5 puan önünde şampiyonluğunu garantiledi​1​. Fenerbahçe ise 24 galibiyet, beş beraberlik ve yenilgiyle 77 puan elde etti. Fenerbahçe’nin şampiyonluk hasreti 9 sezona çıktı ve ikincilik mücadelesi için Beşiktaş ile çekişiyor​.

Galatasaray Fenerbahçe maç saat kaçta hangi kanalda şifresiz

Galatasaray’ın sakat futbolcusu bulunmuyor ve derbiye tam kadro çıkacak​1​. Sarı-kırmızılı ekip, derbiden sonra kupasına kavuşacak ve maçtan sonra Nef Stadı’nda düzenlenecek kupa töreninde zaferini kutlayacak​. Galatasaray, Fenerbahçe derbisinden sonra sezonu kapatacak ve futbolcular tatile çıkacak​.

Son olarak, Galatasaray son 4 karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı ve Süper Lig’in son 2 haftasına girerken en az gol yiyen takım konumunda bulunuyor​.

Exit mobile version