Galatasaray Karagümrük şifresiz canlı izle taraftarium selçuk sports naklen maç

Galatasaray Karagümrük şifresiz canlı izle taraftarium selçuk sports naklen maç

Galatasaray Karagümrük şifresiz canlı izle taraftarium selçuk sports naklen mac seyret. Süper Lig’in 31. haftasında lider Galatasaray, Karagümrük takımını konuk ediyor. Saat 19.00’da başlayan maç beın sports kanalından naklen yayınlanıyor.

Galatasaray Karagumruk şifresiz canlı izle

Galatasaray, Türkiye Süper Ligi’nde üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Okan Buruk’un liderliğindeki takım son 3 maçında da ateşli bir performans sergilemiş ve geçtiğimiz hafta Alanyaspor’u 4-1 yendi. Galatasaray, en yakın rakibi Fenerbahçe’nin 6 puan gerisinde liderliğini sürdürüyor ve Fatih Karagümrük karşısında da favori olarak görülüyor. Ancak Galatasaray’da Mauro Icardi sakatlandı. Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Sacha Boey, Lucas Torreira, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Milot Rashica ve Bafetimbi Gomis.

Fatih Karagümrük, evinde iyi bir performans sergilerken geçtiğimiz hafta Ümraniyespor’u 4-2 yendi. Andrea Pirlo’nun öğrencileri son 7 deplasman maçını da kaybetmeden tamamladı ve bu hafta Galatasaray karşısında sürpriz yapmayı amaçlıyor. Ancak Fatih Karagümrük’de Emiliano Viviano ve Otabek Shukurov kart cezalısı olduğundan oynamayacaklar.

Galatasaray-Fatih Karagümrük ilk 11’ler:

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Adekugbe, Oliveira, Torreira, Mertens, Rashica, Kerem Aktürkoğlu, Zaniolo.

Fatih Karagümrük: Batuhan Şen, Biraschi, Baniya, Dresevic, Levent Mercan, Bertolacci, Nicholas, Lobjanidze, Ozdoev, Borini, Diagne.

Exit mobile version