Galatasaray Olimpija Ljubljana canlı maç izle! Şifresiz Taraftarium24 Selçuksports canlı yayın linki

Galatasaray Olimpija Ljubljana canlı maç izle! Şifresiz Taraftarium24 Selçuksports canlı yayın linki

Galatasaray Olimpija Ljubljana canlı maç izle. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Galatasaray, Rams Park Stadyumu’nda Olimpija Ljubljana ile karşılaşacak. Bu kritik maçta düdüğü İtalyan hakem Marco Guida çalacak. Maçın başlamasına kısa bir süre kala iki takımın da ilk 11’leri belli oldu.

Galatasaray Olimpija Ljubljana canlı maç izle

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Olimpija Ljubljana ile Rams Park Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Futbolseverler bu heyecan dolu maçı D-Smart üzerinden canlı ve şifresiz olarak izleyebilirler. Ayrıca, maçın anbean anlatımı ve canlı skor takibi için de D-Smart’ın online platformlarından faydalanabilirler. Sarı-kırmızılı taraftarlar,

Maç Detayları:

İlk 11’ler:

Galatasaray: Muslera, Boey, Kaan, Emin, Angelino, Berkan, Torreira, Mertens, Barış Alper, Kerem, Icardi

Olimpija Ljubljana: Vidovsek, Jorge Silva, David Sualehe, Karamatic, Nukic, Ratnik, Muhamedbegovic, Seslar, Posavec, Doffo, Rui Pedro

Galatasaray’ın Avrupa Kupaları Performansı:

Galatasaray, Avrupa arenalarında bugüne dek 305 maça çıktı. Bu maçlarda 108 galibiyet elde ederken, 115 kez mağlup oldu ve 82 maç berabere sonuçlandı. Sarı-kırmızılı ekip, bu maçlarda 407 gol atarken, kalesinde 450 gol gördü. Teknik Direktör Okan Buruk, bu maçla birlikte Galatasaray’ın başında Avrupa kupalarında dördüncü maçına çıkacak.

Galatasaray’ın Bu Sezonki Performansı:

Galatasaray, 2023-2024 sezonunda şu ana kadar 4 resmi maça çıktı. Bu maçlarda 2 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Zalgiris ile 2-2 ve 1-0’lık skorlarla karşılaştı ve turu geçti. 3. ön eleme turunun ilk maçında Olimpija Ljubljana’ya 3-0’lık skorla üstünlük sağladı. Süper Lig’de ise Kayserispor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı.

UEFA’ya Bildirilen Kadro:

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi için şu futbolcuları bildirdi: Fernando Muslera, Günay Güvenç, Berk Baaban, Leo Dubois, Angelino, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sacha Boey, Fredrik Midtsjö, Berkan Kutlu, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi, Dries Mertens, Yunus Akgün, Wilfried Zaha, Nicolo Zaniolo, Halil Dervişoğlu, Barış Alper Yılmaz, Cedric Bakambu.

Canlı Galatasaray Olimpija Ljubljana maçı ve Transferler

– Galatasaray ile Aston Villa arasında Nicolo Zaniolo transferi için pazarlıklar devam ediyor. İngiliz kulübü, Zaniolo için yeni bir teklif sundu.
– Galatasaray, yeni sezon için kadrosunu güçlendirdi. Icardi, Zaha, Tete, Angelino gibi oyuncuları kadrosuna kattı.
– Sergio Ramos’un Galatasaray’a transferi gündemde. Ramos’un MLS’e transfer olma ihtimali artık yok ve Galatasaray bu transferde bir adım önde görünüyor.
– Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kayserispor maçı öncesinde takımına uyarılarda bulundu.
– Galatasaray, stoper transferinde Wout Faes’e yönelik çalışmalarını sürdürüyor.
– Galatasaray, Osmanlıspor’dan İlhami Siraçhan Nas’ı transfer ettiğini duyurdu.

Exit mobile version