Galatasaray Ümraniyespor maçı şifresiz canlı izle! Taraftarium beIN SPORTS Galatasaray Ümraniyespor maçı selçuksport canlı izle

Galatasaray Ümraniyespor maçı şifresiz canlı izle! Taraftarium beIN SPORTS Galatasaray Ümraniyespor maçı selçuksport canlı izle. Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bugün Galatasaray, NEF  Stadyumu’nda Ümraniyespor’u konuk ediyor.

Galatasaray Ümraniyespor maçı şifresiz canlı izle

Süper Toto Süper Lig’in 22. haftasında Galatasaray ile Ümraniyespor karşı karşıya geliyor. Futbolseverlerin merakla beklediği karşılaşmayı Cihan Aydın ve yardımcıları yönetiyor. Zorlu Galatasaray – Ümraniyespor maçı beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanıyor.

Galatasaray Ümraniyespor maçını şifresiz canlı izlemek için beIN SPORTS’u takip etmeye hazır olun! Taraftarium ve Selçuk spor, Galatasaray Ümraniyespor maçını canlı izlemek için ideal platformlar. Canlı yayınlanan maçların hiçbir anını kaçırmak istemiyorsanız, bu iki platformu kullanarak maçı canlı olarak izleyebilirsiniz. İzleyiciler, maçtan önce ve sonra karşılaşmanın her anının tadını çıkarabilecekler. Galatasaray Ümraniyespor maçını canlı olarak izlemek için beIN Sports platformuna aylık üyelik başvurusu da yapabilirsiniz.

GALATASARAY – ÜMRANİYESPOR MAÇININ CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Galatasaray Ümraniyespor maçı şifresiz canlı izle! Taraftarium beIN SPORTS Galatasaray Ümraniyespor maçı selçuksport canlı izle

Galatasaray ile Ümraniyespor bu akşam 5. kez karşı kaşıya geliyor. Geride kalan 4 karşılaşmanın hepsini sarı-kırmızılılar kazandı. Ümraniyespor bu akşam Galatasaray karşısında ilk galibiyetini almayı hedefliyor.

Öne çıkan detaylar

Ümraniyespor, Süper Lig tarihinde Galatasaray’a konuk olan 73’üncü takım olacak. Bugüne kadar bu deplasmandaki ilk ziyaretinden galip dönen sadece iki ekip bulunuyor: Beşiktaş ve Ankara Demirspor.

Galatasaray, Süper Lig’de ilk kez konuk ettiği son 21 takımın 19’unu mağlup etti ve bu karşılaşmalarda toplam 63 gol sevinci yaşadı.

Süper Lig’de oynadığı son 10 maçı kazanan Galatasaray, lig tarihindeki daha uzun tek serisini Nisan-Eylül 1988 arasındaki süreçte yakaladı.

Ümraniyespor, bu sezon Süper Lig’de 2+ gol sevinci yaşadığı sekiz maçın altısında puan kaybetti (4B 2M). Ligdeki ilk sezonunda bu şekilde daha fazla karşılaşmada puan bırakan son takım Petrol Ofisi’ydi.

Okan Buruk, Süper Lig tarihinde tek sezonda en uzun galibiyet serisine sahip yerli teknik direktörler olan Şenol Güneş ve Ziya Doğan’ın 11 maçlık rekorlarına ortak olmak istiyor.

Bu sezon İstanbul takımlarına karşı oynadığı sekiz Süper Lig maçından galibiyet çıkaramayan Ümraniyespor, son yedi karşılaşmanın tamamını kaybetti.

Galatasaray Ümraniyespor maçı iddaa oranları

Galatasaray: 1.09

Ümraniyespor: 8.94

Beraberlik: 5.84

Exit mobile version