Geniş özet! Türkiye Çekya maç özeti ve gollerin videosu! Türkiye Çek Cumhuriyeti maçının özeti

Geniş özet! Türkiye Çekya maç özeti ve maç sonucu. Türkiye Dünya Kupası öncesi karşılaştığı Çekya’yı dostluk maçında 2/1 mağlup etti. Türkiye-Çekya maç özeti ve gollerin videosunu izle. Türkiye Çek Cumhuriyeti maçının geniş özeti sizlerle.

Maçın geniş özeti ve gollerin videosu sizlerle! Türkiye Çekya maç özeti ve maç sonucu. Türkiye Dünya Kupası öncesi karşılaştığı Çekya’yı dostluk maçında 2/1 mağlup etti. Türkiye-Çekya  maç özeti ve gollerin videosunu izle.

Diyarbakır'da çıktığı özel maçta İskoçya'yı mağlup eden Türk Milli Takımı, Gaziantep'te bu kez Çek Cumhuriyeti'ni konuk etti. Ay-Yıldızlar, İskoçları olduğu gibi Çekleri de 2-1 mağlup etti. Milli takımın gollerini Enes Ünal ve Hakan Çalhanoğlu kaydetti ancak Vaclav Cerny'nin tek golü Çekya'ya yetmedi.

Maçın ilk 5 dakikasını ünlü hakem Cüneyt Çakır da yöneterek tarihi jübilesini gerçekleştirdi.

Türkiye Çekya maç özeti ve golleri izle

A Milli Futbol Takımı, Gaziantep'teki son milli maçından 21 yıl sonra Çek Cumhuriyeti'ne karşı özel bir maç oynadı. Gaziantep, 25 Nisan 2001'de Türkiye'nin 2-0 kaybettiği Arnavutluk'a karşı özel bir maçta milli takımı konuk etmişti.

Galibiyet, Diyarbakır merkezli Kırmızı Beyazlılar'a da moral verdi. Bu arada Arda Güler, Tayyip Talha Sanuç, Onur Bulut ve Samet Akaydın da ilk kez Çekya karşısında milli takım formasını giydi.

Gerçek bir futbol hayranıysanız, maçın önemli anlarını izlemekten daha iyi bir şey yoktur. En iyi anları yeniden yaşayabilir ve tüm önemli anları tek bir yerde görebilirsiniz. Futbol maç özeti izle. YouTube maç özetleri için mükemmel bir web sitesidir. Tüm gollerin videolarını izleyebilir, maçın kısa bir özetini alabilirsiniz.

Geniş özet! Türkiye Çekya maç özeti ve gollerin videosu! Türkiye Çek Cumhuriyeti maçının özeti

Türkiye galibiyete 31. Dakikada Enes Ünal ve 70. Dakikada Hakan Çalhanoğlu’nun golleriyle galibiyete uzandı. Çekya takımında Vaclav Cerny takımının tek sayısını 56. Dakikada kaydetti.

Exit mobile version