Gercüş’te Galatasaray sınır ilçeye sığmadı, tepeye asıldı

Gercüş'te Galatasaray sınır ilçeye sığmadı, tepeye asıldı

Batman’ın Gercüş ilçesinde Galatasaray taraftarları, şampiyonluk kutlamaları kapsamında hazırladıkları 30 metre uzunluğunda, 15 metre evlerinde 450 metrekare dev Galatasaray bayrağı ilçesinin en yüksek yerine astı.
Spor Toto Süper Lig’de sezon şampiyonu olan Galatasaray’da taraftarlar kutlamalara devam ediyor. Sarı-kırmızı taraftarlar, Türkiye ve dünyanın dört bir yanında farklı etkinlikler ve bayraklarını kutladı. Batman’ın Gercüş ilçesi de kutlama yapılan adreslerden vardı. Bir grup Galatasaray taraftarını, hazırladıkları 450 metrekarelik bayrakla kutladılar. Taraftarlar, ilçede bayrak asacakları yer bulmayınca dev sınır ilçenin en yüksek bölgesi olan bayrak tepesine astı.
Galatasaraylı taraftarlardan Süleyman Öner, dev ülke ilçede asacakları yer bulduklarını için bir araya getirdikleri tepeye astıklarını söyledi. Mevkiinin adının eski ‘Lata kuler’ olduğunu söyleyen Öner, “Galatasaray şampiyonluklarında bayrak buraya astığımızdan dolayı buranın adı da artık ‘Bayrak tepesi’ olarak biliniyor. Galatasaray taraftarları olarak bir araya geldik. Para toplayarak bu bayrağı kaldırdı. Buradan hem başkan hem de futbolcu arkadaşını tebrik ediyorum” dedi.
Galatasaraylı taraftarlardan Murat Şahin ise, ilçenin küçük, bayraklarının büyük olduğunu dile getirdi. Bayrağın ilçeye sığmadığı için tepeye getirdiklerini kaydeden Şahin, “Bu tepenin ismi, cimbomun o kadar şampiyonlukları oldu ki, buranın ismi bile değiştirilerek ‘Bayrak tepesi’ oldu. Bu bayrakta emeği geçen bütün kişilere teşekkür ediyorum. Galatasaray yönetimini ve futbolcularını tebrik eder, daha büyük bir bayrak talep ediyoruz” diye konuştu.

Exit mobile version