Giresunspor Alanyaspor maçı canlı şifresiz izle! beIN SPORTS Taraftarium24 Selçuksport canlı şifresiz Süper Lig izle

Giresunspor Alanyaspor maçı canlı şifresiz izle! beIN SPORTS Taraftarium24 Selçuksport canlı şifresiz Süper Lig izle. Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bugün, Giresunspor, Çotanak Stadyumu’nda Alanyaspor’u konuk ediyor.

Giresunspor Alanyaspor maçı canlı şifresiz izle

Süper Toto Süper Lig’in 27. haftasında Giresunpor ile Alanyaspor kozlarını paylaşıyor. Futbolseverlerin merakla beklediği mücadeleyi Turgut Doman ve yardımcıları yönetiyor. Zorlu Giresunspor – Alanyaspor maçı beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanıyor.

Giresunspor – Alanyaspor maçı canlı skor takibi için tıklayınız…

Giresunspor Alanyaspor maçı canlı şifresiz izle! beIN SPORTS Taraftarium24 Selçuksport canlı şifresiz Süper Lig izle

Öne çıkan detaylar

  1. Giresunspor’un Süper Lig’de yenemediği takımlar arasında Alanyaspor’dan (1B 2M) daha fazla karşılaştığı iki rakibi bulunuyor: Kayserispor (1B 3M) & Konyaspor (2B 2M). Alanyaspor ile oynadığı son karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrılan yeşil-beyazlılar, ilk kez rakibinden üst üste iki karşılaşmada puan almak istiyor.
  2. Giresunspor’a konuk olduğu son üç resmi maçın sadece birini kazanan Alanyaspor (1B 1M), tek galibiyetini Süper Lig’deki tek ziyaretinde aldı (3-1; Ocak 2022). Alanya ekibinin en üst ligde 2+ kez konuk olup puan kaybetmediği bir deplasman bulunmuyor.
  3. Evindeki son dört Süper Lig maçını kazanamayan Giresunspor (1B 3M), tek sezonda daha uzun bir galibiyet hasretini en son 1976/77’nin son sekiz iç saha karşılaşmasında yaşadı.
  4. Bu sezon Süper Lig deplasmanlarında en az puan toplayan takım olan Alanyaspor (6), son 11 dış saha karşılaşmasını kayıpsız geçemedi (3B 8M). Tek sezon içerisinde en üst lig deplasmanlarında daha uzun bir galibiyet hasreti yaşayan son takım ise Yeni Malatyaspor’du (15 maç; Ekim 2021-Mayıs 2022).
  5. 2023 yılında Süper Lig’de galibiyeti bulunmayan tek takım olan Giresunspor (4B 5M), bu süreçte en az gol atan (7) ve en fazla gol yiyen (20) ekip konumunda.
  6. Bu sezon Süper Lig’de üç farklı oyuncusu gollerinin %30’undan fazlasına katkı sağlayan tek takım Giresunspor: Serginho (%30.4; 7/23), Borja Sainz (%30.4; 7/23) & Riad Bajic (%47.8; 11/23).
  7. Süper Lig’de Giresunspor’un attığı son sekiz golün altısında payı bulunan Riad Bajic (5 gol & 1 asist), Türkiye kariyerinde Mayıs 2017’den (1 gol & 1 asist vs Kardemir Karabükspor) bu yana hem gol attığı hem de asist yaptığı tek maçı geçen hafta Fatih Karagümrük karşısında oynadı (1 gol & 1 asist).
  8. Sezonun ilk yarısında Giresunspor ağlarını havalandıran Alanyaspor oyuncusu Jure Balkovec, Süper Lig kariyerinde ilk kez bir rakibine aynı sezondaki iki maçta da gol atmayı hedefliyor.
Exit mobile version