Giresunspor Fenerbahçe canlı maç izle! Türkiye Süper Lig

Giresunspor Fenerbahçe canlı maç izle! Türkiye Süper Lig

Giresunspor Fenerbahçe canlı maç izle! Türkiye Süper Ligi’nde bugün oynanan Giresunspor Fenerbahçe maçını şifresiz Taraftarium24 Selçuksports canıl seyret. Giresunspor – Fenerbahçe maçı, Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında oynanacak kritik bir mücadele. Zirve yarışındaki Fenerbahçe, Giresunspor’un konuğu olarak çıkacağı maçta kazanarak şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürmek istiyor.

Giresunspor Fenerbahçe canlı maç izle

Maç, 7 Mayıs Pazar günü saat 19.00’da başlayacak ve beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Bahattin Şimşek’in yöneteceği karşılaşmada Fenerbahçe’de Willian Arao ve İrfan Can Kahveci’nin cezalı olması, takımın kadro yapısını etkileyebilir. Ancak sarı lacivertliler, son haftalardaki formuyla bu maçtan da galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Giresunspor ise, ligdeki konumu nedeniyle mutlak 3 puan alarak kümede kalma umutlarını sürdürmek istiyor. Ancak Fenerbahçe’nin son haftalardaki performansı ve tecrübeli kadrosu, maçın favorisi olarak görünüyor.

Fenerbahçe, ligde Giresunspor ile daha önce 15 kez karşılaştı ve 8 galibiyet, 5 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı. Deplasmanda oynadığı 7 maçta ise 3 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet yaşayan sarı lacivertliler, attığı 7 gole karşın kalesinde 4 gol gördü.

Maçın oynanacağı Çotanak Spor Kompleksi’nde taraftarların da yoğun ilgisi bekleniyor. Giresunspor – Fenerbahçe maçını canlı takip etmek isteyenler, beIN SPORTS 1 kanalından yayını takip edebilirler.

Maç kadroları ve 11’ler

Giresunspor: Ferhat, Hayrullah, Arias, Kadir, Alper, Campuzano, Görkem, Mejia, Serginho, Sainz, Bajic.

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Ferdi, Samet, Szalai, Peres, İsmail, Mert Hakan, Arda, Rossi, Valencia, Batshuayi.

Exit mobile version