Giresunspor Karagümrük maçı şifresiz canlı izle! beIN SPORTS şifresiz canlı izle

Giresunspor Karagümrük maçı şifresiz canlı izle! beIN SPORTS şifresiz canlı izle. Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam Giresunspor, Çotanak Stadyumu’nda Karagümrük’ü konuk ediyor.

Giresunspor Karagümrük maçı şifresiz canlı izle

Süper Toto Süper Lig’in 25. Haftasında Giresunspor ile Karagümrük kozlarını paylaşıyor. Futbolseverlerin merakla beklediği mücadeleyi Kadir Sağlam ve yardımcıları yönetiyor. Zorlu Giresunspor – Karagümrük maçı beIN SPORTS ekranlarında şifresiz olarak yayınlanıyor.

GİRESUNSPOR – KARAGÜMRÜK MAÇI ŞİFRESİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

Giresunspor Karagümrük maçı şifresiz canlı izle! beIN SPORTS şifresiz canlı izle

Öne çıkan detaylar

Giresunspor ile Fatih Karagümrük arasında oynanan üç Süper Lig maçında taraflar galibiyetleri paylaşırken (1B), bu statta oynanan tek karşılaşmayı ev sahibi ekip 3-1 kazandı.

İstanbul takımlarını konuk ettiği son iki Süper Lig maçını kaybeden Giresunspor’un, lig tarihinde seyircisi önünde üst üste üç mağlubiyet aldığı bir seri yok.

Süper Lig’de oynadığı son sekiz maçı kaybetmeyen Fatih Karagümrük (4G 4B), kulüp tarihinin en uzun yenilmezlik serisini yakalamak için sahaya çıkıyor.

Süper Lig’de sekiz maçtır galibiyete hasret olan Giresunspor (3B 5M), evindeki son üç karşılaşmadan puansız ayrıldı. Karadeniz ekibi daha önceki 13 iç saha karşılaşmasının toplamında üç mağlubiyet almıştı (6G 4B).

Süper Lig’de çıktığı son deplasman maçında Ankaragücü’nü 2-0 mağlup eden Fatih Karagümrük, lig tarihinde sadece bir kez dış sahada üst üste 2+ karşılaşmayı gol yemeden kazandı (Mart 1960; 3G).

Bu sezon Süper Lig’de maçları en fazla kafa golüne sahne olan takım Fatih Karagümrük (22; 9-13). Giresunspor ise karşılaşmalarında bu şekilde en az gol atılan ekip konumunda (5; 2-3). İki takım arasında ilk yarıda oynanan mücadelede Fatih Karagümrük’ün tek golü Mbaye Diagne’nin kafa vuruşuyla gelmişti.

Sezonun ilk yarısında Fatih Karagümrük filelerini havalandıran Riad Bajic’in, Süper Lig kariyerinde aynı sezon karşılaştığı iki maçta da gol attığı sadece iki takım var: Alanyaspor (2016/17) & Kasımpaşa (2016/17).

Exit mobile version