Giresunspor Kayserispor maçı muhtemel 11’ler! Giresunspor Kayserispor iddaa oranları

Giresunspor Kayserispor maçı muhtemel 11’ler! Giresunspor Kayserispor iddaa oranları. Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam Giresunspor, Çotanak Stadyumu’nda Kayserispor’u konuk edecek.

Süper Toto Süper Lig’in 23. haftasında Giresunspor ile Kayserispor karşı karşıya gelecek. Futbolseverlerin merakla beklediği mücadeleyi Ali Şansalan ve yardımcıları yönetecek. Zorlu Giresunspor – Kayserispor maçı beIN SPORT ekranlarından naklen yayınlanacak.

Giresunspor Kayserispor maçı muhtemel 11’ler

Bitxen Giresunspor: Onurcan | Alper, Perez, Arias, Hayrullah | Campuzano, Mejia, Kuwas | Borja, Serginho, Bajic.

Yukatel Kayserispor: Bilal | Cardoso, Arif, Hosseini, Ramazan | Campanharo, Karimi, Gökhan | Mane, Emrah, İlhan.

GİRESUNSPOR – KAYSERİSPOR MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Giresunspor Kayserispor maçı muhtemel 11’ler! Giresunspor Kayserispor iddaa oranları

İki takım arasında sezonun ilk yarısında gerçekleşen karşılaşmayı Kayserispor, 5-3’lük skorla kazanmıştı. Rövanş maçında Giresunspor kazanmayı hedefliyor.

Öne çıkan detaylar

Giresunspor’un Süper Lig’de mağlup edemediği takımlar arasında Kayserispor’dan (1B 2M) daha fazla karşılaştığı tek rakibi Orduspor (4 maç).

Giresunspor’a konuk olduğu sekiz lig maçını kazanamayan Kayserispor (2B 6M), bu deplasmandaki iki beraberliğini de son iki ziyaretinde aldı (Eylül 2021; Süper Lig & Kasım 2014; TFF 1. Lig).

Evinde oynadığı son iki Süper Lig maçını gol atamadan kaybeden Giresunspor (0-1 vs Ümraniyespor & 0-4 vs Galatasaray), lig tarihinde taraftarı önünde bu şekilde üst üste üç mağlubiyet almadı.

Kayserispor, Çağdaş Atan yönetiminde Süper Lig deplasmanlarında çıktığı 10 maçın dördünü kazandı (1B 5M). Kayseri ekibi bu karşılaşmada Giresunspor’u mağlup ederse Çağdaş Atan, kulüp tarihinde beş deplasman galibiyetine en hızlı ulaşan yerli teknik direktör olacak (Ertuğrul Sağlam; 16 maç).

Süper Lig’deki son iki maçını 4+ gol yiyerek kaybeden Giresunspor (0-4 vs Galatasaray & 1-5 vs Kasımpaşa), en üst ligde üst üste üç karşılaşmada kalesinde 4+ gol görmedi.

Son iki Süper Lig maçını kazanan Kayserispor, ligde üst üste 3+ galibiyet aldığı son dönemi Haziran-Temmuz 2020’de Robert Prosinecki yönetiminde yaşadı (3G).

Bu sezon Süper Lig’de ceza sahası dışından Giresunspor ve Kayserispor’dan daha fazla gol yiyen bir takım bulunmuyor (8; İstanbulspor ile eşit).

Bu sezon Giresunspor’un Süper Lig’de attığı gollerin %40’ında payı bulunan Riad Bajic (7 gol & 1 asist; 8/20), takımının ligdeki son yedi golünün dördünün sahibi.

Giresunspor Kayserispor maçı iddaa oranları

Giresunspor: 2.14

Kayserispor: 2.57

Beraberlik: 2.89

Exit mobile version