Giresunspor Trabzonspor canlı maç izle! Maç kadroları ve istatistikler

Giresunspor Trabzonspor canlı maç izle! Maç kadroları ve istatistikler

Giresunspor Trabzonspor canlı maç izle! Maç kadroları ve istatistikler sizlerle. Trabzonspor Giresunspor şifresiz canlı yayın. Süper Lig’de Trabzonspor, Bitexen Giresunspor’u ağırlıyor. Maç bugün oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Giresunspor Trabzonspor canlı maç izle

Giresunspor, Süper Lig’de küme düşme hattında bulunuyor. İrfan Buz’un yönetimindeki takım, Fenerbahçe ile oynadıkları ilk maçta 1-1 berabere kaldı. Ardından hükmen kazandıkları 2 maçla birlikte son 3 haftada 7 puan topladılar ve kümede kalma umutlarını canlandırdılar. Bu hafta özellikle önemli bir maça çıkacaklar, Karadeniz derbisinde Trabzonspor’u ağırlayacaklar ve 3 puan almaları gerekiyor. Bir puan kaybı durumunda kümede kalma şansları azalabilir. Giresunspor’da maç öncesi önemli bir eksik bulunmuyor.

Giresunspor’un muhtemel kadrosu ise Hayrullah Bilazer, Alper Uludağ, Talha Ulvan, Erol Can Akdağ, Alexis Perez, Robert Mejia, Serginho, Rahmetullah Berişbek, Hamidou Traore, Jorman Campuzano ve Riad Bajic şeklinde olabilir.

Trabzonspor ise yeni teknik direktörleri Nenad Bjelica yönetiminde Fatih Karagümrük karşısında 4-1’lik rahat bir galibiyet aldı. Bu galibiyetle birlikte moral bulan Trabzonspor, Fenerbahçe mağlubiyetini geride bıraktı. Trezeguet liderliğinde önemli bir galibiyet elde eden takım, puanını 51’e çıkararak 6. sıradaki yerini korudu. Süper Lig’de herhangi bir hedefi olmayan Trabzonspor, bu hafta Giresunspor’un konuğu olacak. Maç öncesinde Dorukhan Toköz ve Stefano Denswil’in sakatlıkları devam ediyor.

Maç kadroları

Trabzonspor’un ilk 11’inde Uğurcan, Larsen, Gbamin, Hugo, Eren, Siopis, Bardhi, Bakasetas, Abdülkadir, Trezeguet ve Gomez yer alacak. Giresunspor ise Onurcan, Alper, Arias, Perez, Hayrullah, Mejia, Campuzano, Görkem, Kuwas, Sergio ve Bajic ile sahaya çıkacak.

Trabzonspor, geçen hafta deplasmanda VavaCars Fatih Karagümrük’e 4-1 mağlup olarak zirve yarışında önemli bir darbe almıştı. Bu maçta tekrar çıkış yapmayı hedefleyen bordo-mavililerde Edin Visca, Dorukhan Toköz, Hüseyin Türkmen ve Serkan Asan sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekler. Ayrıca Marc Bartra da cezası sebebiyle maçta yer alamayacak.

Exit mobile version