Hakan Çalhanoğlu bana benziyor: Wesley Sneijder övgü yağdırdı

Hakan Çalhanoğlu'na büyük övgü. Galatasaray'ın unutulmaz isimlerinden Wesley Sndeijder, milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu hakkında konuştu.

Hakan Çalhanoğlu bana benziyor: Wesley Sneijder övgü yağdırdı

Hakan Çalhanoğlu’na büyük övgü. İnter ile Şampiyonlar Ligi kupasını kazanma başarısı gösteren Galatasaray’ın unutulmaz isimlerinden Wesley Sndeijder, İstanbul’da oynanacak olan final hakkında konuştu.

Sneijder, Hakan Çalhanoğlu ve İstanbul hakkında da yorumlar yaptı. Sneijder, İtalyan medyasına konuştu İstanbul’da oynanacak olan 2023 Şampiyonlar Ligi finalinde İtalyan temsilcisi Inter ile İngiliz ekibi Manchester City karşı karşıya gelecek.

10 Haziran günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak olan dev karşılaşma öncesi Inter ile geçmişte Şampiyonlar Ligi’ni kazanmayı başaran Galatasaray’ın efsane oyuncularından Wesley Sneijder La Gazetta dello Sport’a konuştu.

“Milan maçı, 13 yıl önceyi hatırlattı”

2019 yılında aktif futbola veda eden Sneijder, Galatasaray ve İstanbul hakkında da yorumlarda bulundu. Milan ile oynanan yarı final rövanş maçını tribünden takip eden Sneijder, “Muhteşem bir akşamdı. Milan maçı bana 13 yıl önce Barcelona’ya karşı kazanılan yarı final atmosferini hatırlattı.” ifadelerini kullandı.

“Bana en çok benzeyen oyuncu Hakan Çalhanoğlu”

Inter’in orta saha oyuncularından da bahseden Sneijder, “Mkhitaryan tüm rolleri oynayabilir. Barella’nın inanılmaz bir enerjisi var. Brozovic çok dengeli. Bana en çok benzeyen oyuncu ise Hakan Çalhanoğlu. Finalde kendi ülkesinde oynayacak bu onu daha çok motive edecek” ifadelerini kullandı.

Hakan Çalhanoğlu’nun performansı

Hakan Çalhanoğlu, 2021 Yazında AC Milan’dan bedelsiz olarak kadrosuna katıldığı Inter ile 1 İtalya Kupası ve 2 İtalya Süper Kupası zaferi yaşarken, bu yıl İstanbul’da oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinde Inter forması ile sahaya çıkacak. Hakan Çalhanoğlu şuana kadar Inter formasıyla 91 maçta 12 gol atıp 21 asit yaptı.

Exit mobile version