Hasan Özer: “İzmir yanımızda olsun”

Hasan Özer: "İzmir yanımızda olsun"

Spor Toto 1. Lig gruplarından Altınordu, 16 Mayıs Salı günü sahada Erzurumspor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına devam ediyor. Müsabakaya ilişkin açıklamalarda bulunan Teknik Yönetici Hasan Özer, “İzmir’in yanımızda olmasını bizi desteklemesini bekliyoruz” dedi.
Spor Toto 1.Lig’de bu dönem patlamalı çıkışlı bir grafik ortaya koyan İzmir grubu, Salı günü Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda Erzurumspor FK ile saat 17.00’de karşı karşıya gelecek. Kırmızı-lacivertliler rakibini mağlup etmesi durumunda bu dönem ligde gideceğini garanti edecek. Müsabaka öncesi Altınordu Teknik Yöneticisi Hasan Özer de değerli açıklamalarda bulundu. Erzurumspor’u yenerek ligde kalacaklarını vurgulayan Özer, “Gayet düzgün çalışan oyuncularımız son derece motive, doğal dönem en pahalı 3 puanı almak için salı günü Erzurumspor maçına çıkıyoruz. Kendi konutumuzda oynuyoruz dayanağa çok sınırlamamız var. Biz bu işe inanmadık ligde kalmak için bundan önceki maçlarda gerekli tepkileri verdik. Uygun puanlar seçin. İşi buraya kadar getirdik, Erzurumspor ile konutumuzda oynayacağımız maç bir sonraki oynadığımız maçlardan çok daha kıymetli olacak. Yendiğimiz takdirde ligde kapmayı garanti edeceğiz. İzmir’in yanımızda olmasını bizi desteklemesini bekliyoruz” tabirlerini kullandı.

“Kolay olmayacak”
Takım olarak motivasyon, bilgi ve mesailerini Erzurumspor FK maçına harcayacaklarını lisana yapan Özer, “İnşallah çıkıp âlâ ve yürekli futbol oynayarak, gayret ederek, ligde niyeti hedefleyerek en büyük maksadımız olacak. Doğal kolay olmayacak. Rakibimiz de ligde kalmak için gayret edecek ama en kıymetli şey, alanda yeterli gayret gösterdiğimiz süre boyunca bu maçı kazanmak için çok büyük bir avantaj yakalarımız diye düşünüyorum. Biz uğraşa hazırız bunu başaracak güçteyiz. Altınordu birlikte esaslı bir ekibin bu kadar hoş tesisler olan altyapıya ehemmiyet veren bir ekibin bu ligde kalması sevgili ve kıymetli. Bunu da başaracak güçte yükselme inşallah başaracağız.” diye konuştu.

Erdi Dikmen: “Altınordu düşmeyi hak etmiyor”
Altınordu’nun savunma oyuncusu Erdi Dikmen de Erzurumspor maçıyla ilgili olarak şunları söyledi:
“Geçen hafta bu maça kadar da çatışma birimiz vardı. Haftaların idmanlarının tahlilini gidişi ancak bekledikleri sonucu alamadık. Rakibimiz de biz yenilince onlar da yendi. Tesisimizde “Zafer inananlarındır” diye çok hoş bir yazı var. Aşçısından oyunculara, oyunculardan, malzemecisine, hepsine güveniyoruz. Erzurumspor’u o sahayı kararlaştırarak yapılarız.Altınordu bu ligde düşmeyi hak etmiyor.Bu sıralarda olmayı da hak etmiyor.Salı günü bu maçı yenerek inşallah alt tarafı şampiyon olmayı düşünüyoruz.Alt yapıdaki genç oyuncularımız maçlarımıza geliyor.Her maçta bizim yanımızda.Bir tane 90 Dakikalarımız var, biz İzmir halkını bu maça davet ediyoruz.”

Alperen Selvi: “Umarım galip geliriz”
Takımda bu dönem forma verilen öz kaynak oyuncularından Alperen Selvi de salı günü Erzurumspor maçı kazanmalarını istediklerini vurgulayarak, “Sezonun en değerli maçındayız. alır ve galip geliriz” dedi.

Exit mobile version