İnegölspor – Amedspor canlı maç izle! Şifrekis Canlı Yayın Bilgileri

İnegölspor - Amedspor canlı maç izle! Şifrekis Canlı Yayın Bilgileri

İnegölspor – Amedspor maçı, her iki takım için de ligdeki konumlarını etkileyebilecek önemli bir karşılaşma olacak. Maçın canlı yayın bilgileri henüz netleşmese de, futbolseverlerin bu heyecanlı karşılaşmayı takip etmek için alternatif yollar arayabilecekleri düşünülüyor.

İnegölspor – Amedspor Canlı İzle Yayın Bilgileri

İnegölspor ve Amedspor arasındaki TFF 2. Lig maçı, futbolseverlerin büyük ilgisini çekiyor. Bu önemli karşılaşma, 25 Kasım 2023 Cumartesi günü saat 14:00’de başlayacak. Ancak, maçın canlı yayın bilgileriyle ilgili net bir bilgi bulunmamakta. Yani, İnegölspor – Amedspor maçının hangi kanalda canlı yayınlanacağı konusunda herhangi bir açıklama yapılmamış.

İnegölspor Başkanı’ndan Taraftarlara Çağrı

İnegölspor Başkanı Osman Sevim, Amedspor maçı öncesinde taraftarlara sağduyu çağrısında bulundu. Başkan Sevim, “Hafta sonu oynanacak olan Amedspor karşılaşmasıyla alakalı tüm taraftarlarımızı sağduyulu bir şekilde stadyuma takımımızı desteklemeye davet ediyorum. Amedspor ile aramızda sportif olarak hiçbir düşmanlığımız yoktur. Geçmiş sezonlarda, tarihlerde olan hiçbir şeyi unutmayalım. Sadece takıma destek verip İnegöl’e yakışır şekilde karşılaşmayı bitirelim. Amedspor bizlerin dostudur. Dosta dostluk yapmak bizlere yakışır. Biz İnegolsporluyuz” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version