Inter Milan maç özeti izle 1-0 Hakan Çalhanoğlu maç özeti izle

Inter Milan maç özeti izle 1-0 Hakan Çalhanoğlu maç özeti izle . Hakan Çalhanoğlu’nun forma giydiği Inter, Şampiyonlar Ligi’nde ilk finalist oldu. Milano derbisindeki rövanş maçında, Inter ilk maçta 2-0 mağlup ettiği Milan’ı Lautaro Martinez’in golüyle 1-0 yenerek final biletini aldı. İstanbul’da 10 Haziran’da yapılacak final maçında Inter’in rakibi ise Manchester City veya Real Madrid olacak.

Inter Milan maç özeti izle 1-0

İstanbul’da gerçekleşecek Şampiyonlar Ligi finaline giden yol, Hakan Çalhanoğlu’nun formasını giydiği Inter için büyük bir zaferle sonuçlandı. Milano derbisinin rövanşında Inter, büyük avantajı olan 2-0’lık skorla sahaya çıktı. Ev sahibi olarak mücadele eden Inter, taraftarlarının desteğiyle birlikte büyük bir motivasyonla maça başladı.

Maçın önemli anlarından biri, 74. dakikada Lautaro Martinez’in attığı gol oldu. Bu golle Inter, skoru 1-0’a getirerek hem maçı kazandı hem de finale yükseldi. Simone Inzaghi’nin yönetimindeki Inter, büyük bir başarı elde ederek 2010 yılından bu yana ilk kez Şampiyonlar Ligi finaline kalmayı başardı.

Inter Milan maç özeti izle 1-0 Hakan Çalhanoğlu maç özeti izle

Rakip Milan ise büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Stefano Pioli’nin çalıştırdığı Milan, ezeli rakibi karşısında mucize peşinde koşsa da başarılı olamadı ve yarı finalde elendi. Milan, son olarak 2007 yılında şampiyon olduğu tarihten bu yana ilk kez Şampiyonlar Ligi finaline ulaşma fırsatını kaçırdı.

Inter’in rakibi ya Real ya da City

Inter’in Şampiyonlar Ligi finalindeki rakibi, Manchester City ile Real Madrid arasındaki eşleşmenin sonucuna bağlı olacak. Bu heyecan dolu mücadele, futbolseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. İstanbul’da gerçekleşecek final maçı, futbol tarihine geçecek bir karşılaşma olmaya aday. Hakan Çalhanoğlu ve Inter, kupa için son düzlüğe girerken büyük bir heyecan ve beklenti içinde final maçını bekliyor.

Exit mobile version